Seyhan Belediyespor Voleybol’da ışık saçtı

SPOR 14.01.2020 - 16:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2223+ kez okundu.
 

Seyhan Belediyespor Voleybol’da ışık saçtı

  2.ligde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü, Kadın ve Erkek Voleybol takımları geçtiğimiz hafta sonunda oynadıkları müsabakaları kazanma başarısı gösterdiler.  Kadınlar, Adana Voleybol Kulübü’nü 3-0 yenerken Erkekler ise deplasmanda İslahiye Anadolu Lisesi karşısında 3-1 kazanarak haftayı mutlu kapadı. ÖZBEK:SPORCULARIMI KUTLUYORUM Pazar günü Menderes Spor Salonu’nda karşılaştıkları Adana Voleybol Spor Kulübü’nü iyi bir oyun sonrası 3-0 yendiklerini belirten Seyhan Belediyespor Kadın Voleybol  Takımı’nın Antrenörü Göksel Özbek, “ Hafta içerisinde yapılan çalışmalarımızı müsabakaya yansıtarak haklı bir galibiyet elte ettik. Sporcularımı kutluyorum. Bundan sonraki haftalardan da iyi neticeler ile ayrılıp kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi. PEHLİVAN:GALİBİYETİ HAKETTİK Deplasmanda karşılaştıkları İslahiye Anadolu Lisesi Voleybol takımı’nı 3-1 yenerek Adana’ya mutlu döndüklerini belirten Seyhan Belediyespor Erkek Voleybol Takımı’nın Teknik Sorumlusu Serdar Pehlivan, “ Galibiyet serisi yakalamaya kararlıyız. Sporcularımız beklentileri boşa çıkartmamak adına büyük bir çaba sarfetmekte. İyi oyunlarını galibiyet ile süslediler.  Kendilerini kutluyorum.  Devamı gelecektir ” diye konuştu. BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİLER Seyhan Belediyespor Kadın Voleybol Antrenörü Göksel Özbek ile Erkek Voleybol Takımı’nın Antrenörü Serdar Pehlivan, başarılı olabilmeleri adına kendilerinden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanı ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Akif Kemal Akay’a teşekkür ettiklerini sözlerine eklediler.    

 

2.ligde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü, Kadın ve Erkek Voleybol takımları geçtiğimiz hafta sonunda oynadıkları müsabakaları kazanma başarısı gösterdiler.  Kadınlar, Adana Voleybol Kulübü’nü 3-0 yenerken Erkekler ise deplasmanda İslahiye Anadolu Lisesi karşısında 3-1 kazanarak haftayı mutlu kapadı.

ÖZBEK:SPORCULARIMI KUTLUYORUM

Pazar günü Menderes Spor Salonu’nda karşılaştıkları Adana Voleybol Spor Kulübü’nü iyi bir oyun sonrası 3-0 yendiklerini belirten Seyhan Belediyespor Kadın Voleybol  Takımı’nın Antrenörü Göksel Özbek, “ Hafta içerisinde yapılan çalışmalarımızı müsabakaya yansıtarak haklı bir galibiyet elte ettik. Sporcularımı kutluyorum. Bundan sonraki haftalardan da iyi neticeler ile ayrılıp kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi.

PEHLİVAN:GALİBİYETİ HAKETTİK

Deplasmanda karşılaştıkları İslahiye Anadolu Lisesi Voleybol takımı’nı 3-1 yenerek Adana’ya mutlu döndüklerini belirten Seyhan Belediyespor Erkek Voleybol Takımı’nın Teknik Sorumlusu Serdar Pehlivan, “ Galibiyet serisi yakalamaya kararlıyız. Sporcularımız beklentileri boşa çıkartmamak adına büyük bir çaba sarfetmekte. İyi oyunlarını galibiyet ile süslediler.  Kendilerini kutluyorum.  Devamı gelecektir ” diye konuştu.

BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Seyhan Belediyespor Kadın Voleybol Antrenörü Göksel Özbek ile Erkek Voleybol Takımı’nın Antrenörü Serdar Pehlivan, başarılı olabilmeleri adına kendilerinden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanı ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Akif Kemal Akay’a teşekkür ettiklerini sözlerine eklediler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.