Seyhan’da deprem: Toros ve Patır artık yok!

SİYASET 01.10.2020 - 07:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3688+ kez okundu.
 

Seyhan’da deprem: Toros ve Patır artık yok!

  Adana'nın merkez Seyhan İlçe belediye başkan yardımcıları Ulaş Toros ile Cüneyt Patır görevden alındı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a yakınlığı ile bilinen iki isme görevden el çektirilmesiyle Karalar'ın Seyhan'daki etkinliği de son buldu. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Toros ve Patır'ın daha önce sorumluluklarını ellerinden alarak etkinliklerini azalmıştı. Ulaş Toros hakkında geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı müfettişlerince bir arsa satışında usulsüzlük gerekçesiyle inceleme yapılmış İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da soruşturma izni vermişti. Toros ve Patır'ın alınmasının ardından Başkan Akif Kemal Akay''ın bu iki ismin yerine kimleri getireceği merak ediliyor.

 

Adana'nın merkez Seyhan İlçe belediye başkan yardımcıları Ulaş Toros ile Cüneyt Patır görevden alındı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a yakınlığı ile bilinen iki isme görevden el çektirilmesiyle Karalar'ın Seyhan'daki etkinliği de son buldu.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Toros ve Patır'ın daha önce sorumluluklarını ellerinden alarak etkinliklerini azalmıştı.

Ulaş Toros hakkında geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı müfettişlerince bir arsa satışında usulsüzlük gerekçesiyle inceleme yapılmış İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da soruşturma izni vermişti.

Toros ve Patır'ın alınmasının ardından Başkan Akif Kemal Akay''ın bu iki ismin yerine kimleri getireceği merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.