Seyhan’da, spor okulları tamgaz!

SPOR 08.02.2021 - 14:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1991+ kez okundu.
 

Seyhan’da, spor okulları tamgaz!

Seyhan Belediyesi’nin, spora hizmeti bitmiyor. 24 Ağustos’ta start alan ve ücretsiz olarak gerçekleşen Spor Okulları’ndaki, çalışmalar pandemi kurallarına uygun bir şekilde devam ediyor. Belediye’ye ait tesislerde, 7-14 yaş gruplarının katıldığı Spor okullarında Voleybol, Hentbol, Basketbol, Muay-Thai, Satranç ve Tenis olmak üzere 6 branşta eğitimler sürüyor. “BAŞARILI SPORCULAR YETİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ” Belediye olarak vatandaşa karşı olan görev ve sorumlulukları içerisinde gerçekleştirdikleri hizmetlerin yanı sıra sportif çalışmalara da büyük bir önem verdiklerini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Sporun, gençlere olan katkıları çok fazla. Spor okullarımızda, gelecekte iyi konumlara gelecek başarılı sporcuların yetişeceğine inanıyorum. Geçmişte, değişik branşlarda Türk sporuna önemli isimler kazandıran Adana’mızdan, önümüzdeki süreçte de şampiyon sporcular yetişmesi adına üzerimize düşeni görevi sürdüreceğiz” dedi. SPOR OKULLARI’NIN YAPILDIĞI TESİSLER VE BRANŞLAR 1-EMRE GÖNLÜŞEN:VOLEYBOL-BASKETBOL,MUAY-THAİ 2-ŞAKİRPAŞA SPOR KOMPLEKSİ:VOLEYBOL, SATRANÇ(YÜZYLÜZE-UZAKTAN EĞİTİM),MUAY-THAİ, HENTBOL 3-AKKAPI TENİS KORTU:TENİS 4-FÜZE SELAMİ TESİSLERİ:TENİS 5-GÜRSELPAŞA TENİS KORTU:TENİS

Seyhan Belediyesi’nin, spora hizmeti bitmiyor. 24 Ağustos’ta start alan ve ücretsiz olarak gerçekleşen Spor Okulları’ndaki, çalışmalar pandemi kurallarına uygun bir şekilde devam ediyor. Belediye’ye ait tesislerde, 7-14 yaş gruplarının katıldığı Spor okullarında Voleybol, Hentbol, Basketbol, Muay-Thai, Satranç ve Tenis olmak üzere 6 branşta eğitimler sürüyor.

“BAŞARILI SPORCULAR YETİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Belediye olarak vatandaşa karşı olan görev ve sorumlulukları içerisinde gerçekleştirdikleri hizmetlerin yanı sıra sportif çalışmalara da büyük bir önem verdiklerini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Sporun, gençlere olan katkıları çok fazla. Spor okullarımızda, gelecekte iyi konumlara gelecek başarılı sporcuların yetişeceğine inanıyorum. Geçmişte, değişik branşlarda Türk sporuna önemli isimler kazandıran Adana’mızdan, önümüzdeki süreçte de şampiyon sporcular yetişmesi adına üzerimize düşeni görevi sürdüreceğiz” dedi.

SPOR OKULLARI’NIN YAPILDIĞI TESİSLER VE BRANŞLAR

1-EMRE GÖNLÜŞEN:VOLEYBOL-BASKETBOL,MUAY-THAİ

2-ŞAKİRPAŞA SPOR KOMPLEKSİ:VOLEYBOL, SATRANÇ(YÜZYLÜZE-UZAKTAN EĞİTİM),MUAY-THAİ, HENTBOL

3-AKKAPI TENİS KORTU:TENİS

4-FÜZE SELAMİ TESİSLERİ:TENİS

5-GÜRSELPAŞA TENİS KORTU:TENİS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.