Seyhan’dan “Kültür sanat” eğitimi

GÜNDEM 23.09.2019 - 14:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2067+ kez okundu.
 

Seyhan’dan “Kültür sanat” eğitimi

  Seyhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 6 dalda gerçekleştirilen çalışma atölyelerinin katılımcılarının final gösterimi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Av. Rukiye Çinkılıç, katılımcılar, veliler ve vatandaşların iştirak ettiği final gösteriminde renkli görüntüler oluştu. Seyhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Müzeyyen Pınar Kamay’ın organizatörlüğünde gerçekleşen final gösteriminde katılımcılar tiyatro, Halk oyunları ve modern danslardan örnekler sergiledi ve bağlama konseri verdiler. KATILIMCILAR KAZANDIKLARI BECERİLERİ SUNDU Daha sonra Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Av. Rukiye Çinkılıç ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M. Pınar Kamay katılımcılara “katılım” belgelerini sundu. Başkan Yardımcısı Çinkılıç, çalışma atölyelerine gelerek kazandıkları becerileri sunan katılımcılara teşekkür etti. 6 DALDAKİ ÇALIŞMA ATÖLYESİNE 350 KİŞİ KATILDI Seyhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü; Halk oyunları, Satranç, Kısa Film, Drama, Modern Dans ve Bağlama dallarında yaz dönemi çalışma atölyeleri kurmuştu. Final Gösteriminde atölyelere katılan çoğunluğu çocuk yaklaşık 350 kişiye katılım belgeleri verildi.

 

Seyhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 6 dalda gerçekleştirilen çalışma atölyelerinin katılımcılarının final gösterimi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Av. Rukiye Çinkılıç, katılımcılar, veliler ve vatandaşların iştirak ettiği final gösteriminde renkli görüntüler oluştu. Seyhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Müzeyyen Pınar Kamay’ın organizatörlüğünde gerçekleşen final gösteriminde katılımcılar tiyatro, Halk oyunları ve modern danslardan örnekler sergiledi ve bağlama konseri verdiler.

KATILIMCILAR KAZANDIKLARI BECERİLERİ SUNDU

Daha sonra Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Av. Rukiye Çinkılıç ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M. Pınar Kamay katılımcılara “katılım” belgelerini sundu. Başkan Yardımcısı Çinkılıç, çalışma atölyelerine gelerek kazandıkları becerileri sunan katılımcılara teşekkür etti.

6 DALDAKİ ÇALIŞMA ATÖLYESİNE 350 KİŞİ KATILDI

Seyhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü; Halk oyunları, Satranç, Kısa Film, Drama, Modern Dans ve Bağlama dallarında yaz dönemi çalışma atölyeleri kurmuştu. Final Gösteriminde atölyelere katılan çoğunluğu çocuk yaklaşık 350 kişiye katılım belgeleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.