Seyhan, ‘dayanıklı ve ucuz’ boya ile renkleniyor

GÜNDEM 02.12.2019 - 16:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1054+ kez okundu.
 

Seyhan, ‘dayanıklı ve ucuz’ boya ile renkleniyor

“Üreten Seyhan” Sloganını hayata geçiren Seyhan Belediyesi, kısa süre önce açtığı boya atölyesinde kendi imkanlarıyla ürettiği boyayı Belediyenin hizmetleri için kullanırken, ihtiyaç sahibi vatandaşın evini, ibadethaneleri ve okulları da ücretsiz boyuyor.
  Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay tarafından, Belediyenin imkânları değerlendirilerek kısa süre önce kurulan Boya Atölyesi Seyhan’ı renklendirmeye başladı. Düzenli üretime geçen boya atölyesinde piyasaya göre çok ucuz şekilde üretilen boyalar, Belediyenin ilçedeki hizmetlerinde kullanılıyor. DAYANIKLI VE UCUZ BOYA İLE HEM TASARRUF HEM KALİTELİ HİZMET Her alanda üretime önem veren Başkan Akay’ın kuruluş ve deneme üretimi safhasını bizzat takip ettiği boya atölyesinde Belediye işçilerince üretilen boyalar halkın yüzünü güldürmeye başladı. Seyhan Belediyesi ekipleri, Seyhan Danışment Gazi Anadolu Lisesi, Yunus Emre Cami ve devlete bağlı bir kreşi bakım yaparak yeniden boyadı. Boyama işlemi uygunluk, estetik ve kalite gözetilerek tamamlandı. İBADETHANE, OKUL VE KREŞ, SEYHAN’IN ÜRETTİĞİ KALİTELİ BOYA İLE RENKLENDİ Seyhan Belediyesi ekipleri, önce Okul, Devlete bağlı Kreş ve Caminin eskimiş olan boyasını temizledi. Pencere ve kapı kenarları gibi yerlerde bakım yaptı, delik olan duvarları onardı. Ardından okul, kreş ve camiyi, standart olan renklerine boyadı. Kalite, estetik ve uygunluk kriterleri dikkate alınarak renklendirme çalışmaları tamamlandı. AKAY “ÜRETEREK TASARRUF EDİYORUZ, HEM DE SEYHAN’I RENKLENDİRİYORUZ” Başkan Akay, Seyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait binada kurulan Boya atölyesinde üretilen boyanın piyasadan daha ucuza imal edildiği için ciddi tasarruf sağladıklarını söyledi. Başkan Akay, “Belediyenin ihtiyacı boyayı, personelimizle kendi atölyemizde ürettiğimiz boyadan temin ediyoruz.  Dışarıdan boya almıyoruz. Daha ucuza imal ettiğimiz için üreterek tasarruf etmiş oluyoruz” dedi. “ÜRETİMİMİZ İHTİYAÇLARIMIZ ORANINDA ÇEŞİTLENECEK” Seyhan Belediyesinin ve yöneticilerinin ciddi insan kaynağı ve bilgi birikimi olduğunu aktaran Başkan Akay, “Belediyenin üretimini ihtiyaçlarımız özelinde çeşitlendireceğiz. Piyasanın daha aşağısına üreterek tasarruf edeceğiz. Ürettiğimiz ürünlerden ihtiyacımız dışında kalan kısmını, talep eden Belediyelerle karşılıklı olarak değişim yapacağız. Böylelikle üretime katkı sağlarken, ihtiyaçlarımızı daha ucuza da temin etmiş olacağız” diye konuştu. Başkan Akay, “Her alanda üreten Seyhan” parolasını hayata geçirmek için çaba harcamaya devam edeceklerini belirtti. Plastik, yağlı boya ile astar boya üretilebilen atölyede günde 10 ton boya üretim kapasitesi bulunuyor. Boya yine Seyhan Belediyesi ekiplerince Belediyenin ihtiyaçlarında ve kamuya açık alanların boyanmasında kullanılıyor.
“Üreten Seyhan” Sloganını hayata geçiren Seyhan Belediyesi, kısa süre önce açtığı boya atölyesinde kendi imkanlarıyla ürettiği boyayı Belediyenin hizmetleri için kullanırken, ihtiyaç sahibi vatandaşın evini, ibadethaneleri ve okulları da ücretsiz boyuyor.

 

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay tarafından, Belediyenin imkânları değerlendirilerek kısa süre önce kurulan Boya Atölyesi Seyhan’ı renklendirmeye başladı. Düzenli üretime geçen boya atölyesinde piyasaya göre çok ucuz şekilde üretilen boyalar, Belediyenin ilçedeki hizmetlerinde kullanılıyor.

DAYANIKLI VE UCUZ BOYA İLE HEM TASARRUF HEM KALİTELİ HİZMET

Her alanda üretime önem veren Başkan Akay’ın kuruluş ve deneme üretimi safhasını bizzat takip ettiği boya atölyesinde Belediye işçilerince üretilen boyalar halkın yüzünü güldürmeye başladı. Seyhan Belediyesi ekipleri, Seyhan Danışment Gazi Anadolu Lisesi, Yunus Emre Cami ve devlete bağlı bir kreşi bakım yaparak yeniden boyadı. Boyama işlemi uygunluk, estetik ve kalite gözetilerek tamamlandı.

İBADETHANE, OKUL VE KREŞ, SEYHAN’IN ÜRETTİĞİ KALİTELİ BOYA İLE RENKLENDİ

Seyhan Belediyesi ekipleri, önce Okul, Devlete bağlı Kreş ve Caminin eskimiş olan boyasını temizledi. Pencere ve kapı kenarları gibi yerlerde bakım yaptı, delik olan duvarları onardı. Ardından okul, kreş ve camiyi, standart olan renklerine boyadı. Kalite, estetik ve uygunluk kriterleri dikkate alınarak renklendirme çalışmaları tamamlandı.

AKAY “ÜRETEREK TASARRUF EDİYORUZ, HEM DE SEYHAN’I RENKLENDİRİYORUZ”

Başkan Akay, Seyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait binada kurulan Boya atölyesinde üretilen boyanın piyasadan daha ucuza imal edildiği için ciddi tasarruf sağladıklarını söyledi. Başkan Akay, “Belediyenin ihtiyacı boyayı, personelimizle kendi atölyemizde ürettiğimiz boyadan temin ediyoruz.  Dışarıdan boya almıyoruz. Daha ucuza imal ettiğimiz için üreterek tasarruf etmiş oluyoruz” dedi.

“ÜRETİMİMİZ İHTİYAÇLARIMIZ ORANINDA ÇEŞİTLENECEK”

Seyhan Belediyesinin ve yöneticilerinin ciddi insan kaynağı ve bilgi birikimi olduğunu aktaran Başkan Akay, “Belediyenin üretimini ihtiyaçlarımız özelinde çeşitlendireceğiz. Piyasanın daha aşağısına üreterek tasarruf edeceğiz. Ürettiğimiz ürünlerden ihtiyacımız dışında kalan kısmını, talep eden Belediyelerle karşılıklı olarak değişim yapacağız. Böylelikle üretime katkı sağlarken, ihtiyaçlarımızı daha ucuza da temin etmiş olacağız” diye konuştu.

Başkan Akay, “Her alanda üreten Seyhan” parolasını hayata geçirmek için çaba harcamaya devam edeceklerini belirtti. Plastik, yağlı boya ile astar boya üretilebilen atölyede günde 10 ton boya üretim kapasitesi bulunuyor. Boya yine Seyhan Belediyesi ekiplerince Belediyenin ihtiyaçlarında ve kamuya açık alanların boyanmasında kullanılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.