Seyhan’ın sokakları asfalta kavuştu Bulvarlar Zeydan’ın afişiyle buluştu!

GÜNDEM 10.01.2018 - 15:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2306+ kez okundu.
 

Seyhan’ın sokakları asfalta kavuştu Bulvarlar Zeydan’ın afişiyle buluştu!

Yerel seçimlere 15 aya yakın bir zaman kala, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için hazırlık yapan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, afişlerini sokaklarında asfaltlama çalışması yaptırdığı yerlere değil ana cadde ve bulvarlara astırıyor.  BARETLE GÜLÜMSÜYOR! Seyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bugünlerde asfaltlama çalışmasından çok Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın afişlerini asmaktan yoruluyor. Ekipler, sokakları asfaltlanan şehrin güneyindeki mahallerde ana cadde ve bulvarlara Başkan Karalar’ın başında baret bulunan fotoğrafı ile “Seyhan’ın yollarını asfaltla buluşturuyoruz” sözlerinin yazılı olduğu afişi asıyor.  KOZAN YOLUNA DA AFİŞ ASTIRIYOR Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yerel seçimler öncesi adını duyurmak için fırsatları kaçırmıyor. Şehrin merkezi yerine astırdığı elini yumruk yapan pankartıyla dikkat çekmek isteyen Karalar, yılbaşı öncesi de merkez Yüreğir ilçesinde merkezi yerler ile ilçenin en büyük bulvarı olan Kozan yoluna da “Yeni yılda yılmadan çalışacağız” afişleri astırmıştı.

Yerel seçimlere 15 aya yakın bir zaman kala, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için hazırlık yapan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, afişlerini sokaklarında asfaltlama çalışması yaptırdığı yerlere değil ana cadde ve bulvarlara astırıyor. 

BARETLE GÜLÜMSÜYOR!
Seyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bugünlerde asfaltlama çalışmasından çok Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın afişlerini asmaktan yoruluyor. Ekipler, sokakları asfaltlanan şehrin güneyindeki mahallerde ana cadde ve bulvarlara Başkan Karalar’ın başında baret bulunan fotoğrafı ile “Seyhan’ın yollarını asfaltla buluşturuyoruz” sözlerinin yazılı olduğu afişi asıyor. 
KOZAN YOLUNA DA AFİŞ ASTIRIYOR
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yerel seçimler öncesi adını duyurmak için fırsatları kaçırmıyor. Şehrin merkezi yerine astırdığı elini yumruk yapan pankartıyla dikkat çekmek isteyen Karalar, yılbaşı öncesi de merkez Yüreğir ilçesinde merkezi yerler ile ilçenin en büyük bulvarı olan Kozan yoluna da “Yeni yılda yılmadan çalışacağız” afişleri astırmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.