Seyhan işçisi Kılıçdaroğlu’nun vaadettiği maaşı alamıyor!

GÜNDEM 06.01.2019 - 17:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1613+ kez okundu.
 

Seyhan işçisi Kılıçdaroğlu’nun vaadettiği maaşı alamıyor!

  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı üzerine CHP’li tüm belediyelerde asgari ücret 2 bin 200 TL olurken, Seyhan’da ise bu rakam 2 bin 20 TL’de kaldı.  KARARNAME VAR VEREMEYİZ Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, “Cumhurbaşkanlığı kararnamesi nedeniyle biz 2 bin 200 TL veremeyiz. Verirsek bir sonraki ay bunu sizden keserler” dediği öne sürüldü.  KILAÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li belediyelerin 1 Ocak 2019’dan itibaren asgari ücreti 2 bin 200 TL olarak uygulayacağını, seçim sonrası kazandıkları belediyelerde de Ocak ve Mart farkını ödeyeceklerini açıklamıştı.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı üzerine CHP’li tüm belediyelerde asgari ücret 2 bin 200 TL olurken, Seyhan’da ise bu rakam 2 bin 20 TL’de kaldı. 
KARARNAME VAR VEREMEYİZ
Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, “Cumhurbaşkanlığı kararnamesi nedeniyle biz 2 bin 200 TL veremeyiz. Verirsek bir sonraki ay bunu sizden keserler” dediği öne sürüldü. 
KILAÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li belediyelerin 1 Ocak 2019’dan itibaren asgari ücreti 2 bin 200 TL olarak uygulayacağını, seçim sonrası kazandıkları belediyelerde de Ocak ve Mart farkını ödeyeceklerini açıklamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.