Seyhan, mağdur tarım işçilerinin yanında

SİYASET 06.05.2020 - 08:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2463+ kez okundu.
 

Seyhan, mağdur tarım işçilerinin yanında

Aralıklarla Adana’da etkili olan yağış nedeniyle mevsimlik tarım işçilerinin yaşam alanları sular altında kaldı. Seyhan Belediyesi ekipleri, çadırları sular altında kalan ilçenin kırsal bölgelerindeki mağdur tarım işçilerine ulaşarak yardımları teslim etti. Belediye ekipleri mevsimlik tarım işçilerine yatak, battaniye, giyim ve gıda yardımında bulundu. Yenidam Mahallesinde bulunan mağdur tarım işçileri de, ulaştırılan yardım nedeniyle Başkan Akif Kemal Akay’a teşekkür etti. AKAY “SIKINTILARI AŞMAK İÇİN DAYANIŞMA İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ” Tarım üretiminin önemli bir parçası olan mevsimlik tarım işçilerine daha önce de ihtiyaçları doğrultusunda yardımda bulunduklarını, sağlıklı bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla çadırlarının periyodik olarak dezenfekte edildiğini anımsatan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Bölgemizde zaman zaman etkili olan yağış tarım işçilerinin bulunduğu alanda da olumsuzluklara neden oldu. Personelimiz aracılığıyla sıkıntı yaşayan tarım işçilerinin ihtiyaçlarını karşıladık. Yatak, battaniye, kıyafet ve gıda desteği verdik. Sel zamanında olduğu gibi ilçemizde yaşayan halkımızın sorunlarını en aza indirmek amacıyla dayanışma içinde çalışmayı sürdüreceğiz.”

Aralıklarla Adana’da etkili olan yağış nedeniyle mevsimlik tarım işçilerinin yaşam alanları sular altında kaldı. Seyhan Belediyesi ekipleri, çadırları sular altında kalan ilçenin kırsal bölgelerindeki mağdur tarım işçilerine ulaşarak yardımları teslim etti. Belediye ekipleri mevsimlik tarım işçilerine yatak, battaniye, giyim ve gıda yardımında bulundu. Yenidam Mahallesinde bulunan mağdur tarım işçileri de, ulaştırılan yardım nedeniyle Başkan Akif Kemal Akay’a teşekkür etti.

AKAY “SIKINTILARI AŞMAK İÇİN DAYANIŞMA İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

Tarım üretiminin önemli bir parçası olan mevsimlik tarım işçilerine daha önce de ihtiyaçları doğrultusunda yardımda bulunduklarını, sağlıklı bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla çadırlarının periyodik olarak dezenfekte edildiğini anımsatan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Bölgemizde zaman zaman etkili olan yağış tarım işçilerinin bulunduğu alanda da olumsuzluklara neden oldu. Personelimiz aracılığıyla sıkıntı yaşayan tarım işçilerinin ihtiyaçlarını karşıladık. Yatak, battaniye, kıyafet ve gıda desteği verdik. Sel zamanında olduğu gibi ilçemizde yaşayan halkımızın sorunlarını en aza indirmek amacıyla dayanışma içinde çalışmayı sürdüreceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.