Seyhan Meclisi’nde “sözleşmeli” tartışma!

SİYASET 23.08.2020 - 15:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2796+ kez okundu.
 

Seyhan Meclisi’nde “sözleşmeli” tartışma!

  Seyhan Belediye Meclisi'nde, belediyeye alınacak sözleşmeli personelle ilgili CHP'li Meclis Üyesi Mustafa Tunç ile aynı partinin meclis üyesi Güngör Göçer arasında tartışma çıktı. Tunç, Göçer'e bağırınca ortalık bir anda karıştı. Seyhan Belediyesi’ne alınması düşünülen 25 sözleşmeli personelle ilgili gündem maddesi komisyonda görüşülürken Cumhur İttifakı, MHP’li Meclis Üyesi Şehmus Uçar, sınavda başarılı olan 6 kişinin kadrolarına atanmalarını, aciliyeti olmayan 19 sözleşmeli personelle ilgili kontenjanınsa iptalini istedi.  Komisyon raporunun Meclis gündeminin son maddesi olarak alınmasının ardından CHP Grubu aykırı bir teklif sundu. Cumhur İttifakı meclis üyeleri ise Uçar’ın teklifinin oylanmasını istedi.  Hararetli tartışmaların yaşandığı sırada kürsüye çıkan CHP Meclis üyesi Mustafa Tunç’un kendi partililerini eleştirmesi ve CHP’li Meclis Üyesi Güngör Göçer’e bağırması üzerine ortalık bir anda karıştı. Birbirlerinin üzerine yürümeye başlayan ikilinin tutumu üzerine Meclis Başkan Vekili Yasemin Çelik, oturuma ara vermek zorunda kaldı. Tartışmalar dışarıda da sürdü. CHP’li Kemal Çelik ve Hüseyin Orhan da tartışmaya müdahil oldu. MHP’li Şehmus Uçar, Meclis’te kendi teklifinin oylanmasını teklif etti. CHP Grup Başkanvekili Fadime Geçioğlu’nun aykırı teklifi reddedildi. Uçar’ın teklifi oylandı, CHP’lilerin büyük kısmının da destek verdiği Uçar’ın teklifi 12 ret oyuna karşılık 26 oyla kabul edildi.

 

Seyhan Belediye Meclisi'nde, belediyeye alınacak sözleşmeli personelle ilgili CHP'li Meclis Üyesi Mustafa Tunç ile aynı partinin meclis üyesi Güngör Göçer arasında tartışma çıktı. Tunç, Göçer'e bağırınca ortalık bir anda karıştı.
Seyhan Belediyesi’ne alınması düşünülen 25 sözleşmeli personelle ilgili gündem maddesi komisyonda görüşülürken Cumhur İttifakı, MHP’li Meclis Üyesi Şehmus Uçar, sınavda başarılı olan 6 kişinin kadrolarına atanmalarını, aciliyeti olmayan 19 sözleşmeli personelle ilgili kontenjanınsa iptalini istedi. 
Komisyon raporunun Meclis gündeminin son maddesi olarak alınmasının ardından CHP Grubu aykırı bir teklif sundu. Cumhur İttifakı meclis üyeleri ise Uçar’ın teklifinin oylanmasını istedi. 
Hararetli tartışmaların yaşandığı sırada kürsüye çıkan CHP Meclis üyesi Mustafa Tunç’un kendi partililerini eleştirmesi ve CHP’li Meclis Üyesi Güngör Göçer’e bağırması üzerine ortalık bir anda karıştı. Birbirlerinin üzerine yürümeye başlayan ikilinin tutumu üzerine Meclis Başkan Vekili Yasemin Çelik, oturuma ara vermek zorunda kaldı. Tartışmalar dışarıda da sürdü. CHP’li Kemal Çelik ve Hüseyin Orhan da tartışmaya müdahil oldu. MHP’li Şehmus Uçar, Meclis’te kendi teklifinin oylanmasını teklif etti. CHP Grup Başkanvekili Fadime Geçioğlu’nun aykırı teklifi reddedildi. Uçar’ın teklifi oylandı, CHP’lilerin büyük kısmının da destek verdiği Uçar’ın teklifi 12 ret oyuna karşılık 26 oyla kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.