Seyhan, personeline de “Gözü” gibi bakıyor

GÜNDEM 26.02.2020 - 15:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2312+ kez okundu.
 

Seyhan, personeline de “Gözü” gibi bakıyor

  Seyhan Belediyesi, personelinin daha verimli çalışmasına katkı sunmak amacıyla eğitim seminerlerinin yanı sıra periyodik olarak gerçekleştirdiği sağlık taramalarını “Göz Sağlığı” taramasıyla sürdürdü. SEYHAN’DA VERİMLİ HİZMET İÇİN “ÖNCE SAĞLIK” Seyhanlıya daha iyi hizmet sunulabilmesi için “Önce sağlık” parolasıyla personelini bilgilendiren Seyhan Belediyesi, Sağlık taramalarına Göz sağlığı taramasıyla devam etti. Personelin göz tansiyonu, kuruluk, göz-gözlük numarası uyumu kontrol edildi. Rahatsızlık tespitleri personele aktarılarak bilgilendirme yapıldı. Ayrıca mevsimsel ve mevsim geçişlerinde yaşanabilecek olumsuzluklar hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. PERSONELDEN BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR  Çukurova Göz Hastanesi tarafından gerçekleştirilen tarama işlemi Hastane doktorlarından Celal Türen tarafından takip edildi. Dr Türen, yapılan tetkiklerle ilgili personele bilgi aktardı.  Seyhan Belediyesi personeli, genel göz taraması nedeniyle Başkan Akif Kemal Akay’a teşekkür etti. Seyhan Belediyesinin personele yönelik sağlık bilgilendirme ve genel sağlık taramaları ilerleyen süreçte de periyodik olarak devam edecek.

 

Seyhan Belediyesi, personelinin daha verimli çalışmasına katkı sunmak amacıyla eğitim seminerlerinin yanı sıra periyodik olarak gerçekleştirdiği sağlık taramalarını “Göz Sağlığı” taramasıyla sürdürdü.

SEYHAN’DA VERİMLİ HİZMET İÇİN “ÖNCE SAĞLIK”

Seyhanlıya daha iyi hizmet sunulabilmesi için “Önce sağlık” parolasıyla personelini bilgilendiren Seyhan Belediyesi, Sağlık taramalarına Göz sağlığı taramasıyla devam etti. Personelin göz tansiyonu, kuruluk, göz-gözlük numarası uyumu kontrol edildi. Rahatsızlık tespitleri personele aktarılarak bilgilendirme yapıldı. Ayrıca mevsimsel ve mevsim geçişlerinde yaşanabilecek olumsuzluklar hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.

PERSONELDEN BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR

 Çukurova Göz Hastanesi tarafından gerçekleştirilen tarama işlemi Hastane doktorlarından Celal Türen tarafından takip edildi. Dr Türen, yapılan tetkiklerle ilgili personele bilgi aktardı.  Seyhan Belediyesi personeli, genel göz taraması nedeniyle Başkan Akif Kemal Akay’a teşekkür etti. Seyhan Belediyesinin personele yönelik sağlık bilgilendirme ve genel sağlık taramaları ilerleyen süreçte de periyodik olarak devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.