Seyhan,Voleybol’da çifte sevinç yaşadı

SPOR 27.01.2020 - 13:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1278+ kez okundu.
 

Seyhan,Voleybol’da çifte sevinç yaşadı

  Seyhan Belediyespor Kulübü, 2.Lig’de mücadele eden Kadın ve Erkek Voleybol takımları geçtiğimiz hafta sonunu galibiyet ile kapatarak başarılı sonuçlarına bir yenisini daha eklediler ve yükselişlerini devam ettirdi. KADIN VOLEYBOLCULAR PEMA KOLEJİ’Nİ RAHAT YENDİ Kadınlar 2.Ligi’nde mücadele eden Seyhan Belediyespor Voleybol takımı Pazar günü Menderes Spor Salonu’nda konuk ettiği Pema Koleji karşısında iyi bir performans sergiledi ve müsabakadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Antrenör Göksel Özbek, “ Kazanıp moral bulduk.. Sporcularımızı kutluyorum. Geride kalan haftaları unutup hafta sonu Mersin temsilcisi Toros Üniversitesi Volgemspor ile Adana’da oynayacağımız karşılaşmaya odaklanacağız. Çalışmalarımız galibiyet üzerine olacak” dedi. ERKEK VOLEYBOL TAKIMI OSMANİYE’DE GÜLDÜ Seyhan Belediyespor Erkek Voleybol takımı ise Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Osmaniye İstiklal Ortaokulu’nu 3-0 yenerek haftayı galibiyet ile kapadı. 2.yarıda ard arda alınan galibiyetler ile yükselişte olduklarının altını çizen Antrenör Serdar Pehlivan, “ Sporcularımız gerçek gücünü sahaya yansıtınca iyi neticeler almak kaçınılmaz oluyor. Bu durum bizleri mutlu etmekte.  Hafta sonu lider Erzin Yeşilkentspor ile oynayacağız. Kazanıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.        

 

Seyhan Belediyespor Kulübü, 2.Lig’de mücadele eden Kadın ve Erkek Voleybol takımları geçtiğimiz hafta sonunu galibiyet ile kapatarak başarılı sonuçlarına bir yenisini daha eklediler ve yükselişlerini devam ettirdi.

KADIN VOLEYBOLCULAR PEMA KOLEJİ’Nİ RAHAT YENDİ

Kadınlar 2.Ligi’nde mücadele eden Seyhan Belediyespor Voleybol takımı Pazar günü Menderes Spor Salonu’nda konuk ettiği Pema Koleji karşısında iyi bir performans sergiledi ve müsabakadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Antrenör Göksel Özbek, “ Kazanıp moral bulduk.. Sporcularımızı kutluyorum. Geride kalan haftaları unutup hafta sonu Mersin temsilcisi Toros Üniversitesi Volgemspor ile Adana’da oynayacağımız karşılaşmaya odaklanacağız. Çalışmalarımız galibiyet üzerine olacak” dedi.

ERKEK VOLEYBOL TAKIMI OSMANİYE’DE GÜLDÜ

Seyhan Belediyespor Erkek Voleybol takımı ise Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Osmaniye İstiklal Ortaokulu’nu 3-0 yenerek haftayı galibiyet ile kapadı. 2.yarıda ard arda alınan galibiyetler ile yükselişte olduklarının altını çizen Antrenör Serdar Pehlivan, “ Sporcularımız gerçek gücünü sahaya yansıtınca iyi neticeler almak kaçınılmaz oluyor. Bu durum bizleri mutlu etmekte.  Hafta sonu lider Erzin Yeşilkentspor ile oynayacağız. Kazanıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.