Seyhanlı hentbolcular seriyi bozmak istemiyor

SPOR 01.02.2020 - 13:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1578+ kez okundu.
 

Seyhanlı hentbolcular seriyi bozmak istemiyor

  Hentbol Erkekler Birinci Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü bugün Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda Tokat Gençlik Spor Kulübü’nü konuk edecek. Müsabaka Saat:14.00’te başlayacak. Antrenör Mehmet Bilbek, “ Hazırlıklarımızı tamamladık. Galibiyet hedefliyoruz” dedi. 2.YARIDA YENİLGİSİ YOK Seyhan Belediyespor Erkek Hentbol Takım Teknik Sorumlusu Mehmet Bilbek, “ İlk yarıya oranla 2.yarıda daha iyi performans sergileyerek başarılı neticelerin altına imza atıyoruz. Ankara Hentbol  İhtisas Spor Kulübü ve Bahçelievler Belediyesi Spor Kulübü karşılaşmalarını kazanarak moral depoladık. Bugünkü mücadeleyi de kazanarak çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz” dedi. Bilbek, 5 Şubat Çarşamba günü Serinevler Spor Salonu’nda Saat:17.00’de, Türkiye Kupası çeyrek final  2.karşılaşmasında Nilüfer Belediyespor ile karşılaşacaklarını da sözlerine ekledi. VOLEYBOLCULAR  İNANÇLI 2.Ligde mücadele eden Seyhan Belediyespor Erkek ve Kadın Voleybol takımları ise haftayı galibiyet ile kapatmanın hesapları içerisinde. Mavi-Beyazlı ekibin Kadın Voleybol takımı yarın Menderes Spor Salonu’nda Saat:14.00’te Mersin Toros Üniversitesi Volgemspor’u ağırlayacak.  Erkek Voleybol takımı ise Pazar günü deplasmanda grupta lider durumda bulunan Erzin Yeşilkentspor ile Saat:13.00’te karşı karşıya gelecek.        

 

Hentbol Erkekler Birinci Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü bugün Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda Tokat Gençlik Spor Kulübü’nü konuk edecek. Müsabaka Saat:14.00’te başlayacak. Antrenör Mehmet Bilbek, “ Hazırlıklarımızı tamamladık. Galibiyet hedefliyoruz” dedi.

2.YARIDA YENİLGİSİ YOK

Seyhan Belediyespor Erkek Hentbol Takım Teknik Sorumlusu Mehmet Bilbek, “ İlk yarıya oranla 2.yarıda daha iyi performans sergileyerek başarılı neticelerin altına imza atıyoruz. Ankara Hentbol  İhtisas Spor Kulübü ve Bahçelievler Belediyesi Spor Kulübü karşılaşmalarını kazanarak moral depoladık. Bugünkü mücadeleyi de kazanarak çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz” dedi. Bilbek, 5 Şubat Çarşamba günü Serinevler Spor Salonu’nda Saat:17.00’de, Türkiye Kupası çeyrek final  2.karşılaşmasında Nilüfer Belediyespor ile karşılaşacaklarını da sözlerine ekledi.

VOLEYBOLCULAR  İNANÇLI

2.Ligde mücadele eden Seyhan Belediyespor Erkek ve Kadın Voleybol takımları ise haftayı galibiyet ile kapatmanın hesapları içerisinde. Mavi-Beyazlı ekibin Kadın Voleybol takımı yarın Menderes Spor Salonu’nda Saat:14.00’te Mersin Toros Üniversitesi Volgemspor’u ağırlayacak.  Erkek Voleybol takımı ise Pazar günü deplasmanda grupta lider durumda bulunan Erzin Yeşilkentspor ile Saat:13.00’te karşı karşıya gelecek.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.