Şiddet mağdurları için el ele

06.09.2019 - 14:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2111+ kez okundu.
 

Şiddet mağdurları için el ele

  Biz de Varız Destekleme Derneği’nin bu ayki toplantısının onur konuğu Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zeynel Abidin Koç ile Yardımcısı Şemsi Dayı oldu. Dernek üyeleriyle tanışan ve çalışmaları hakkında bilgi alan Zeynel Abidin Koç, kendi kurumu hakkında bilgi verirken, gerçekleştirdikleri projeleri ve dezavantajlı gruplara yönelik hayata geçirdikleri projeleri anlattı. Zeynel Abidin Koç onur konuğu Gerçekleştirdikleri projelerle 1 yıl gibi kısa sürede büyük aşama kaydeden ve Adana halkının takdirini kazanan Biz de Varız Destekleme Derneği üyeleri bu ayki toplantılarında Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zeynel Abidin Koç ile yardımcısı Şemsi Dayı’yı konuk ederek, kurum hakkında bilgi aldılar. Oldukça kalabalık bir sayıyla toplanan Biz de Destekleme Derneği üyeleri Eylül ayı ve sonrasında hayata geçirecekleri projeleri değerlendirdiler. Derneğin toplantısına onur konuğu olarak katılan Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zeynel Abidin Koç, daha çok dezavantajlı gruplara yönelik çalışmalar yaptıklarını belirterek, şiddet mağdurları ile ihmal ve istismara uğramış çocukların, birilerinin dokunmasına ihtiyaç duyduklarını ifade etti. Kendilerinin de bu yönde kurum olarak büyük destek verdiklerini anlatan Koç, engelli ve yaşlı hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı özel bakım merkezleri, yaşam evleri gibi hizmetleri hayata geçirdiklerini söyledi. Koç, Adana’da bakıma muhtaç ihtiyaç sahibi 17.500 aile için evde bakım hizmeti verdiklerini aileye ifade etti. Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi olarak şiddet mağduru kadın ve çocuklarla ilgili tüm davalara müdahil olduklarını da kaydeden Koç, bu konudaki hassasiyetlerini dile getirdi. Desteğe ve işbirliğine hazırız Biz de Varız Destekleme Derneği Başkanı Esin Parlak ise şiddet mağduru kadın ve çocukların yanı sıra tüm dezavantajlı gruplara yönelik çalışmalar yaptıklarını belirterek bu konularda her türlü desteği vermeye ve işbirliğine hazır olduklarını belirtti.

 

Biz de Varız Destekleme Derneği’nin bu ayki toplantısının onur konuğu Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zeynel Abidin Koç ile Yardımcısı Şemsi Dayı oldu. Dernek üyeleriyle tanışan ve çalışmaları hakkında bilgi alan Zeynel Abidin Koç, kendi kurumu hakkında bilgi verirken, gerçekleştirdikleri projeleri ve dezavantajlı gruplara yönelik hayata geçirdikleri projeleri anlattı.

Zeynel Abidin Koç onur konuğu

Gerçekleştirdikleri projelerle 1 yıl gibi kısa sürede büyük aşama kaydeden ve Adana halkının takdirini kazanan Biz de Varız Destekleme Derneği üyeleri bu ayki toplantılarında Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zeynel Abidin Koç ile yardımcısı Şemsi Dayı’yı konuk ederek, kurum hakkında bilgi aldılar. Oldukça kalabalık bir sayıyla toplanan Biz de Destekleme Derneği üyeleri Eylül ayı ve sonrasında hayata geçirecekleri projeleri değerlendirdiler. Derneğin toplantısına onur konuğu olarak katılan Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zeynel Abidin Koç, daha çok dezavantajlı gruplara yönelik çalışmalar yaptıklarını belirterek, şiddet mağdurları ile ihmal ve istismara uğramış çocukların, birilerinin dokunmasına ihtiyaç duyduklarını ifade etti. Kendilerinin de bu yönde kurum olarak büyük destek verdiklerini anlatan Koç, engelli ve yaşlı hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı özel bakım merkezleri, yaşam evleri gibi hizmetleri hayata geçirdiklerini söyledi. Koç, Adana’da bakıma muhtaç ihtiyaç sahibi 17.500 aile için evde bakım hizmeti verdiklerini aileye ifade etti. Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi olarak şiddet mağduru kadın ve çocuklarla ilgili tüm davalara müdahil olduklarını da kaydeden Koç, bu konudaki hassasiyetlerini dile getirdi.

Desteğe ve işbirliğine hazırız

Biz de Varız Destekleme Derneği Başkanı Esin Parlak ise şiddet mağduru kadın ve çocukların yanı sıra tüm dezavantajlı gruplara yönelik çalışmalar yaptıklarını belirterek bu konularda her türlü desteği vermeye ve işbirliğine hazır olduklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.