ŞİMDİ ÇOK DAHA BAŞKA!..

DÜNYA 21.11.2018 - 14:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2047+ kez okundu.
 

ŞİMDİ ÇOK DAHA BAŞKA!..

M1 Adana AlışverişMerkezi23-24 Kasım 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “Best of 90’s” Konserleri ile AdanalılarıŞarkılarlazamandayolculuğaçıkaracak.   Adana’da 18 yıllık geçmişe sahip en köklü ve en güvenilir Alışveriş Merkezi M1 Adana, büyüyen ve yenilenen yeni yüzü ile birlikte , benzersiz müzik ve eğlence aktiviteleri  ile de  Adanalılara unutulmaz bir deneyim daha yaşatıyor:  “ Şarkılarla Zamanda Yolculuk!” 23 Kasım Cuma ve 24 Kasım Cumartesi günleri gerçekleştirilecek olan Best Of 90’s Konserleri efsane sesleri ve müzik dünyasının unutulmaz yıldızlarını M1 Adana’da sevenleri ve hayranları ile buluşturacak. 23 Kasım Cuma günü  Saat : 19:00’da başlayacak etkinliklerin ilk gününde Eda Özülkü, Metin Özülkü, Ferda Anıl Yarkın,Nez ve Reyhan Karaca sahne alacak. 24 Kasım Cumartesi  günü  yine Saat : 19:00’da başlayacak etkinliklerin ikinci günündeTayfun, Faruk K. Ve Zeynep Dizdar sahne alacak. M1 Adana AVM Müdürü Yalçın Öz ; “Best Of 90’s Konserleri efsane sesleri ve müzik dünyamızın unutulmaz yıldızlarını M1 Adana’da sevenleri ve hayranları ile buluşturacak. “ Şarkılarla Zamanda Yolculuk!” etkinliğineAdanalımüzikseverler  büyük ilgi gösterecek. 90’ların efsanelerini bir arada görmek ve müzik ile zamanda yolculuk yapmak isteyen tüm Adanalıları bekliyoruz”  Dedi. M1 ADANA ALIŞVERİŞ MERKEZİ HAKKINDA 2000 yılında kapılarını açan M1 Adana AVM,, Adana ve tüm bölgedeki farklı beğeni ve ihtiyaçlara cevap veren bir alışveriş merkezi olma özelliği taşıyor. 200 mağaza , 90.000 m2  kiralanabilir alana sahip M1 Adana AVM, büyüklüğü ve mağaza karmasıyla ziyaretçilerine keyifli alışveriş yapma imkanı sağlarken, eğlence ve kültürel etkinliklere katılma fırsatı sunuyor. 17 yıldır Adana ve bölge halkına her alanında farklı bir tecrübe yaşatan M1 Adana AVM’de Türkiye’nin ve dünyanın en iyi markaları bulunuyor. Carrefoursa, H&M, IKEA Sipariş ve Teslim Noktası, Media Markt, Koçtaş, LC Waikiki, Mudo City, Ayakkabı Dünyası, Armağan, Boyner, YKM, Zara, Marks&Spencer, GAP, Mango, Koton, Mavi, Teknosa, Goldpark, Kitapsan ve Paşabahçe gibi uluslararası ve ulusal zincir mağazaları, yerel markalarla aynı çatı altında toplayan M1 Adana AVM; 8.800 m2'lik sinema alanı, 1.600 m2'lik yiyecek - içecek bölümü (Food Court), 3050 araç kapasiteli otoparkı, ATM ve müşteri hizmetleri gibi modern alışveriş ortamının gerektirdiği tüm birimleriyle bölgeye katkı sağlamaya devam ediyor.  Ferah mekanı ve lezzetli alternatifleriyle Adana’nın en çok tercih edilen alışveriş merkezi M1 Adana; çocuk oyun alanları, Cinemaximum ve geniş eğlence alternatifleriyle alışverişi benzersiz bir keyfe dönüştürüyor.  

M1 Adana AlışverişMerkezi23-24 Kasım 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “Best of 90’s” Konserleri ile AdanalılarıŞarkılarlazamandayolculuğaçıkaracak.

 

Adana’da 18 yıllık geçmişe sahip en köklü ve en güvenilir Alışveriş Merkezi M1 Adana, büyüyen ve yenilenen yeni yüzü ile birlikte , benzersiz müzik ve eğlence aktiviteleri  ile de  Adanalılara unutulmaz bir deneyim daha yaşatıyor:  “ Şarkılarla Zamanda Yolculuk!”

23 Kasım Cuma ve 24 Kasım Cumartesi günleri gerçekleştirilecek olan Best Of 90’s Konserleri efsane sesleri ve müzik dünyasının unutulmaz yıldızlarını M1 Adana’da sevenleri ve hayranları ile buluşturacak.

23 Kasım Cuma günü  Saat : 19:00’da başlayacak etkinliklerin ilk gününde Eda Özülkü, Metin Özülkü, Ferda Anıl Yarkın,Nez ve Reyhan Karaca sahne alacak. 24 Kasım Cumartesi  günü  yine Saat : 19:00’da başlayacak etkinliklerin ikinci günündeTayfun, Faruk K. Ve Zeynep Dizdar sahne alacak.

M1 Adana AVM Müdürü Yalçın Öz ; Best Of 90’s Konserleri efsane sesleri ve müzik dünyamızın unutulmaz yıldızlarını M1 Adana’da sevenleri ve hayranları ile buluşturacak. “ Şarkılarla Zamanda Yolculuk!” etkinliğineAdanalımüzikseverler  büyük ilgi gösterecek. 90’ların efsanelerini bir arada görmek ve müzik ile zamanda yolculuk yapmak isteyen tüm Adanalıları bekliyoruz”  Dedi.

M1 ADANA ALIŞVERİŞ MERKEZİ HAKKINDA

2000 yılında kapılarını açan M1 Adana AVM,, Adana ve tüm bölgedeki farklı beğeni ve ihtiyaçlara cevap veren bir alışveriş merkezi olma özelliği taşıyor. 200 mağaza , 90.000 m2  kiralanabilir alana sahip M1 Adana AVM, büyüklüğü ve mağaza karmasıyla ziyaretçilerine keyifli alışveriş yapma imkanı sağlarken, eğlence ve kültürel etkinliklere katılma fırsatı sunuyor. 17 yıldır Adana ve bölge halkına her alanında farklı bir tecrübe yaşatan M1 Adana AVM’de Türkiye’nin ve dünyanın en iyi markaları bulunuyor. Carrefoursa, H&M, IKEA Sipariş ve Teslim Noktası, Media Markt, Koçtaş, LC Waikiki, Mudo City, Ayakkabı Dünyası, Armağan, Boyner, YKM, Zara, Marks&Spencer, GAP, Mango, Koton, Mavi, Teknosa, Goldpark, Kitapsan ve Paşabahçe gibi uluslararası ve ulusal zincir mağazaları, yerel markalarla aynı çatı altında toplayan M1 Adana AVM; 8.800 m2'lik sinema alanı, 1.600 m2'lik yiyecek - içecek bölümü (Food Court), 3050 araç kapasiteli otoparkı, ATM ve müşteri hizmetleri gibi modern alışveriş ortamının gerektirdiği tüm birimleriyle bölgeye katkı sağlamaya devam ediyor.  Ferah mekanı ve lezzetli alternatifleriyle Adana’nın en çok tercih edilen alışveriş merkezi M1 Adana; çocuk oyun alanları, Cinemaximum ve geniş eğlence alternatifleriyle alışverişi benzersiz bir keyfe dönüştürüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.