ŞİMŞEK, 1 PUANA RAZI OLDU

SPOR 09.12.2020 - 18:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1606+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK, 1 PUANA RAZI OLDU

TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, Altınordu ile 1-1 berabere kaldı.  Keçiörengücü yenilgisinin ardından geçen hafta Akhisarspor’u 2-0 yenmeyi başaran mavi lacivertliler, 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda ligin önemli takımlarından Altınordu’yu ağırladı. İlk gol 9. dakikada Altınordulu futbolcu Metehan Mimaroğlu’ndan geldi. Mavi lacivertliler, bu gole 21. dakikada Erkan Zengin ile karşılık verdi.  Adana Demirspor en son ligin 8. haftasında Samsunspor ile oynadığı maçta 1-1’lik skorla berabere kalmıştı.  Adana Demirspor, aldığı beraberlikle puanını 22’ye yükseltti. Mavi lacivertliler bu sonuçla, 12 karşılaşmada 6 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. Şimşek, rakip kaleleri 22 kez havalandırırken, kendi kalesinde ise 12 gol gördü. Adana Demirspor’un 1 maç eksiği bulunuyor.  Bu arada, sakatlıkları bulunan Tarık Çamdal ve Emircan Altıntaş’ın tedavileri Sırbistan’da sürüyor. Çamdal ve Altınaş’ın tedavilerini dünyaca ünlü doktor 74 yaşındaki Mariana yapıyor.

TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, Altınordu ile 1-1 berabere kaldı. 

Keçiörengücü yenilgisinin ardından geçen hafta Akhisarspor’u 2-0 yenmeyi başaran mavi lacivertliler, 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda ligin önemli takımlarından Altınordu’yu ağırladı. İlk gol 9. dakikada Altınordulu futbolcu Metehan Mimaroğlu’ndan geldi. Mavi lacivertliler, bu gole 21. dakikada Erkan Zengin ile karşılık verdi. 
Adana Demirspor en son ligin 8. haftasında Samsunspor ile oynadığı maçta 1-1’lik skorla berabere kalmıştı. 
Adana Demirspor, aldığı beraberlikle puanını 22’ye yükseltti. Mavi lacivertliler bu sonuçla, 12 karşılaşmada 6 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. Şimşek, rakip kaleleri 22 kez havalandırırken, kendi kalesinde ise 12 gol gördü. Adana Demirspor’un 1 maç eksiği bulunuyor. 
Bu arada, sakatlıkları bulunan Tarık Çamdal ve Emircan Altıntaş’ın tedavileri Sırbistan’da sürüyor. Çamdal ve Altınaş’ın tedavilerini dünyaca ünlü doktor 74 yaşındaki Mariana yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.