ŞİMŞEK 3’TE 3 YAPTI

SPOR 27.12.2020 - 16:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1910+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK 3’TE 3 YAPTI

TFF 1. Lig’de mücadele eden ve bu sezon şampiyonluğa gözünü diken Adana Demirspor, Giresunspor mağlubiyetinin ardından oynadığı Ziraat Türkiye Kupası’nın da olduğu 3 maçta 3 galibiyet almanın sevincini yaşıyor. Mavi lacivertliler, deplasmanda zorlu bir karşılaşma sonucu Balıkesirspor’u 1-0’lık skorla da yenmeyi başardı.  Ümit Özat’ın ardından göreve getirilen Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, Trabzonspor’la ilk çıktığı maçta galibiyetle döndü. Tuzlaspor karşısında ise 3-1’lik galibiyet elde etti.  Adana Demirspor, Balıkesirspor karşısında ikinci yarıda savunmada kaldı, kontrataklarla rakibine baskı kurmaya çalıştı. Adana Demirspor ile Balıkesir karşılaşmasında maçın son bölümleri heyecanlı geçti.  Adana Demirspor, 2.dakikada Emircan’la atağa kalktı. Sağdan ceza alanı içine orta yapan Emircan’ın topuna Mehmet Akyüz dengesiz bir kafa vuruşu yaptı.  TRAORE’NİN ÇOCUĞUNA ARMAĞAN ETTİLER  Mavi lacivertlilerin golü 24. dakikada geldi. Adana Demirspor soldan Traore ile atak geliştirdi, bu futbolcunun ceza alanı içine yaptığı ortayı Mehmet Akyüz kafayla Hasan’ın önüne indirdi. Hasan şık bir vuruş yaptı: 0-1. Futbolcular, Hasan Kılıç'ın attığı golü çocuğu olan Hamidou Traore'ye armağan etti.  Maçın 31.dakikasında Balıkesirspor sol kanattan Berat ile atak yaptı. Bu oyuncunun ceza alanı içine yaptığı ortaya Otoo, iyi yükseldi ancak kötü kafa vurdu.  36.dakikada Adana Demirspor sağ kanattan faul atışı kazandı. Gökhan İnler, topu ceza alanı içine ortaladı. Tayyip, kafayı vurdu. Top yan direği sıyırarak dışarı çıktı.  Balıkesirspor’un köşe atışını İsmail kullandı. Birol kafayı vurdu, ancak top Adana Demirspor oyuncusuna çarparak kale direğini sıyırarak dışarı çıktı.  Adana Demirspor’un galibiyetinin ardından, Kulüp Başkanı Murat Sancak, futbolcuları İstanbul’da kamp yapacakları otelin kapısında karşılayıp tebrik etti.  Sancak, sosyal medya hesabından da “Bu galibiyet önemliydi. Tebrikler. Tüm futbolcularımın alnından öpüyorum. Teknik heyet ve kafile ekibini de öpüyorum. Kazanabilmek önemli!” diye yazdı.  Bu arada Adana Demirspor, 30 Aralık Çarşamba günü saat 19.00’da İstanbulspor ile ligin 9. haftasından ertelenen karşılaşmaya çıkacak.

TFF 1. Lig’de mücadele eden ve bu sezon şampiyonluğa gözünü diken Adana Demirspor, Giresunspor mağlubiyetinin ardından oynadığı Ziraat Türkiye Kupası’nın da olduğu 3 maçta 3 galibiyet almanın sevincini yaşıyor. Mavi lacivertliler, deplasmanda zorlu bir karşılaşma sonucu Balıkesirspor’u 1-0’lık skorla da yenmeyi başardı. 

Ümit Özat’ın ardından göreve getirilen Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, Trabzonspor’la ilk çıktığı maçta galibiyetle döndü. Tuzlaspor karşısında ise 3-1’lik galibiyet elde etti. 
Adana Demirspor, Balıkesirspor karşısında ikinci yarıda savunmada kaldı, kontrataklarla rakibine baskı kurmaya çalıştı. Adana Demirspor ile Balıkesir karşılaşmasında maçın son bölümleri heyecanlı geçti. 
Adana Demirspor, 2.dakikada Emircan’la atağa kalktı. Sağdan ceza alanı içine orta yapan Emircan’ın topuna Mehmet Akyüz dengesiz bir kafa vuruşu yaptı. 
TRAORE’NİN ÇOCUĞUNA ARMAĞAN ETTİLER 
Mavi lacivertlilerin golü 24. dakikada geldi. Adana Demirspor soldan Traore ile atak geliştirdi, bu futbolcunun ceza alanı içine yaptığı ortayı Mehmet Akyüz kafayla Hasan’ın önüne indirdi. Hasan şık bir vuruş yaptı: 0-1. Futbolcular, Hasan Kılıç'ın attığı golü çocuğu olan Hamidou Traore'ye armağan etti. 
Maçın 31.dakikasında Balıkesirspor sol kanattan Berat ile atak yaptı. Bu oyuncunun ceza alanı içine yaptığı ortaya Otoo, iyi yükseldi ancak kötü kafa vurdu. 
36.dakikada Adana Demirspor sağ kanattan faul atışı kazandı. Gökhan İnler, topu ceza alanı içine ortaladı. Tayyip, kafayı vurdu. Top yan direği sıyırarak dışarı çıktı. 
Balıkesirspor’un köşe atışını İsmail kullandı. Birol kafayı vurdu, ancak top Adana Demirspor oyuncusuna çarparak kale direğini sıyırarak dışarı çıktı. 
Adana Demirspor’un galibiyetinin ardından, Kulüp Başkanı Murat Sancak, futbolcuları İstanbul’da kamp yapacakları otelin kapısında karşılayıp tebrik etti. 
Sancak, sosyal medya hesabından da “Bu galibiyet önemliydi. Tebrikler. Tüm futbolcularımın alnından öpüyorum. Teknik heyet ve kafile ekibini de öpüyorum. Kazanabilmek önemli!” diye yazdı. 
Bu arada Adana Demirspor, 30 Aralık Çarşamba günü saat 19.00’da İstanbulspor ile ligin 9. haftasından ertelenen karşılaşmaya çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.