Şimşek, Aybaba ile yola devam edecek

SPOR 22.02.2021 - 18:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1468+ kez okundu.
 

Şimşek, Aybaba ile yola devam edecek

Adana Demirspor, Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar’ın istifasının ardından Samet Aybaba ile anlaştı.  Kulüp Başkanı Murat Sancak, tecrübeli teknik adam Aybaba ile 2,5 yıllığına sözleşme imzalayıp el sıkıştı. Adana Demirspor’dan yapılan açıklamada, “Ülkemizin tecrübeli teknik direktörlerinden Samet Aybaba ile 2.5 yıllığına anlaşmış bulunuyoruz. Camiamızın yakından tanıdığı ve benimsediği Samet Hocamız takımımızı hedefe ulaştırma adına önemli bir misyon üstlenecektir” denildi.

Adana Demirspor, Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar’ın istifasının ardından Samet Aybaba ile anlaştı. 

Kulüp Başkanı Murat Sancak, tecrübeli teknik adam Aybaba ile 2,5 yıllığına sözleşme imzalayıp el sıkıştı. Adana Demirspor’dan yapılan açıklamada, “Ülkemizin tecrübeli teknik direktörlerinden Samet Aybaba ile 2.5 yıllığına anlaşmış bulunuyoruz. Camiamızın yakından tanıdığı ve benimsediği Samet Hocamız takımımızı hedefe ulaştırma adına önemli bir misyon üstlenecektir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.