Şimşek, Bolu’yu ağırlıyor Adanaspor, Eskişehir’e gidiyor

SPOR 15.09.2020 - 17:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1763+ kez okundu.
 

Şimşek, Bolu’yu ağırlıyor Adanaspor, Eskişehir’e gidiyor

TFF 1. Lig’in ilk haftasında Adana Demirspor ve Adanaspor’un galip gelmesinin yankıları sürerken, Adana Demirspor, bu hafta Boluspor ile Adanaspor ise Eskişehirspor ile karşılaşacak.  Adana Demirspor’un Boluspor ile yapacağı karşılaşma, 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda 21 Eylül Pazar günü saat 19.00’da yapılacak.  Adanaspor ise deplasmanda 18 Eylül Cuma günü saat 19.00’da Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek.

TFF 1. Lig’in ilk haftasında Adana Demirspor ve Adanaspor’un galip gelmesinin yankıları sürerken, Adana Demirspor, bu hafta Boluspor ile Adanaspor ise Eskişehirspor ile karşılaşacak. 

Adana Demirspor’un Boluspor ile yapacağı karşılaşma, 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda 21 Eylül Pazar günü saat 19.00’da yapılacak. 
Adanaspor ise deplasmanda 18 Eylül Cuma günü saat 19.00’da Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.