Şimşek de, Toros kaplanı da kazanmak istiyor!

SPOR 02.10.2020 - 16:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2320+ kez okundu.
 

Şimşek de, Toros kaplanı da kazanmak istiyor!

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak ile Adanaspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, seyircisiz karşılaşma öncesi dostluk mesajları verdi.
TFF 1. Lig’de Pazar günü oynanacak Adana derbisi için geri sayım başladı. Adana Demirspor ile Adanaspor’u 62. kez karşı karşıya getirecek karşılaşma öncesi iki kulüp başkanı dostluk mesajları verdi. Geçen sezonun son karşılaşmasında Adana Demirspor, Adanaspor’u 4-1’lik skorla yenmişti. Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak ile Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül, karşılaşma öncesi Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi’nde buluştu, gazetecilerin maça ilişkin sorularını cevapladı. Murat Sancak, Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, karşılaşmanın önemli ve anlamlı olduğunu belirterek, “Ezeli bir rekabet var, tatlı bir rekabet. İki başkan da dostlar ve taraftarlar da yavaş yavaş bu birlikteliğimize alışacak. Dostane maçlarımızı oynayıp gideriz. Doğal olarak her iki taraf da kazanmak istiyor. Biz de kazanmak istiyoruz. Bizim de hedeflerimiz var. Adanaspor’un da hedefleri var. İyi oynayan, hak eden kazansın” dedi.  Derbi maçların sonuçlarının belli olamayacağına dikkat çeken Sancak, “Kimin iyi kadrosu, kimin daha iyi hazır olduğu o gün sahaya çıktığı zaman her şey belli olur. O nedenle önceden derbinin sonucu tahmin edilmez. Sonucu ne olursa olsun önemli olan dostluk içerisinde güzel bir maç olmasıdır.” ifadelerini kullandı. Yeni oyuncuların hazır gibi göründüklerini anlatan Sancak, “Oynayıp oynamayacağını teknik direktörümüz bilir. Doğal olarak hazır olan oyuncuları oynatacak. Gökhan İnler kadroda olabilir ama oynayıp oynamayacağını bilmiyorum.”   Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül ise Adana derbisini Türkiye’nin yakından takip ettiğini hatırlatarak şunları kaydetti: “Herkesin sonucunu merakla beklediği bir derbi. İnşallah hak eden kazanır. Murat Sancak başkan gibi benim de gönlümden geçen bizim kazanmamız ama derbinin sonuçları belli olmuyor. Hem saha içerisinde, hem de saha dışında sorunsuz, problemsiz geçmesini diliyorum. İlk defa seyircisiz bir derbi oynanacak. Merak ediyorum seyircisiz derbi nasıl olacak? Hak eden kazansın.” Yarın saat 19.00’da başlayacak derbi maça iki takım da iyi hazırlandı. Adanaspor Teknik Direktörü Yunus Murat Ceylan, taraftarlarına galibiyet hediye etmek istediklerini söylerken, Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat ise Adanaspor karşısında kazanmak istedikleri dile getirmişti.  Köklü iki takım arasında geride kalan 61 resmi maçta Adanaspor 22, Adana Demirspor 16 galibiyet aldı, 23 karşılaşma berabere sonuçlandı. Mavi-lacivertli ekip, ligde çıktığı 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Adana Demirspor, 7 puanla puan cetvelinin ilk sırasında yer alıyor. Adanaspor ligde 1 galibiyet 2 beraberlik alarak 5 puan topladı. Turuncu beyazlılar puan cetvelinin 5. sırasında yer alıyor.
Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak ile Adanaspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, seyircisiz karşılaşma öncesi dostluk mesajları verdi.

TFF 1. Lig’de Pazar günü oynanacak Adana derbisi için geri sayım başladı. Adana Demirspor ile Adanaspor’u 62. kez karşı karşıya getirecek karşılaşma öncesi iki kulüp başkanı dostluk mesajları verdi. Geçen sezonun son karşılaşmasında Adana Demirspor, Adanaspor’u 4-1’lik skorla yenmişti.
Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak ile Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül, karşılaşma öncesi Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi’nde buluştu, gazetecilerin maça ilişkin sorularını cevapladı. Murat Sancak, Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, karşılaşmanın önemli ve anlamlı olduğunu belirterek, “Ezeli bir rekabet var, tatlı bir rekabet. İki başkan da dostlar ve taraftarlar da yavaş yavaş bu birlikteliğimize alışacak. Dostane maçlarımızı oynayıp gideriz. Doğal olarak her iki taraf da kazanmak istiyor. Biz de kazanmak istiyoruz. Bizim de hedeflerimiz var. Adanaspor’un da hedefleri var. İyi oynayan, hak eden kazansın” dedi. 
Derbi maçların sonuçlarının belli olamayacağına dikkat çeken Sancak, “Kimin iyi kadrosu, kimin daha iyi hazır olduğu o gün sahaya çıktığı zaman her şey belli olur. O nedenle önceden derbinin sonucu tahmin edilmez. Sonucu ne olursa olsun önemli olan dostluk içerisinde güzel bir maç olmasıdır.” ifadelerini kullandı. Yeni oyuncuların hazır gibi göründüklerini anlatan Sancak, “Oynayıp oynamayacağını teknik direktörümüz bilir. Doğal olarak hazır olan oyuncuları oynatacak. Gökhan İnler kadroda olabilir ama oynayıp oynamayacağını bilmiyorum.”
 
Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül ise Adana derbisini Türkiye’nin yakından takip ettiğini hatırlatarak şunları kaydetti: “Herkesin sonucunu merakla beklediği bir derbi. İnşallah hak eden kazanır. Murat Sancak başkan gibi benim de gönlümden geçen bizim kazanmamız ama derbinin sonuçları belli olmuyor. Hem saha içerisinde, hem de saha dışında sorunsuz, problemsiz geçmesini diliyorum. İlk defa seyircisiz bir derbi oynanacak. Merak ediyorum seyircisiz derbi nasıl olacak? Hak eden kazansın.”

Yarın saat 19.00’da başlayacak derbi maça iki takım da iyi hazırlandı. Adanaspor Teknik Direktörü Yunus Murat Ceylan, taraftarlarına galibiyet hediye etmek istediklerini söylerken, Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat ise Adanaspor karşısında kazanmak istedikleri dile getirmişti. 
Köklü iki takım arasında geride kalan 61 resmi maçta Adanaspor 22, Adana Demirspor 16 galibiyet aldı, 23 karşılaşma berabere sonuçlandı. Mavi-lacivertli ekip, ligde çıktığı 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Adana Demirspor, 7 puanla puan cetvelinin ilk sırasında yer alıyor. Adanaspor ligde 1 galibiyet 2 beraberlik alarak 5 puan topladı. Turuncu beyazlılar puan cetvelinin 5. sırasında yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.