ŞİMŞEK, ELAZIĞ’IN KARŞISINA ÇIKIYOR KAPLAN, GENÇLERBİRLİĞİ’Nİ BEKLİYOR

SPOR 14.03.2019 - 16:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2332+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK, ELAZIĞ’IN KARŞISINA ÇIKIYOR KAPLAN, GENÇLERBİRLİĞİ’Nİ BEKLİYOR

TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor ligin 26. haftasında cumartesi günü deplasmanda saat 13.30’da Elazığspor ile karşı karşıya gelecek. Mavi lacivertliler, geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde Osmanlıspor ile golsüz berabere kalmıştı. Ligin 8. sırasında yeralan Demirspor’un bugüne kadar 11 galibiyet, 5 beraberlik, 9 mağlubiyeti var. Mavi lacivertliler, rakip fileleri 33 kez havalandırırken kendi kalesinde ise 30 gol gördü, Demirspor’un 38 puanı bulunuyor. ADANASPOR KENDİ SAHASINDA OYNAYACAK TFF 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde 17 Mart Pazar günü saat 16.00’da Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Turuncu beyazlılar, geçen hafta deplasmanda Balıkesirspor’a 1-0 mağlup olmuştu. Ligin 12. sırasında yer alan Adanaspor’un bugüne kadar 7 galibiyet, 9 beraberlik, 9 mağlubiyeti bulunuyor. Toros kaplanı, rakip fileleri 30 kez havalandırırken, kendi kalesinde ise 30 gol gördü, Adanaspor’un 30 puanı bulunuyor. Adanaspor, son 5 maçta ise 1 galibiyet, 2 beraberlik 2 mağlubiyet aldı.   

TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor ligin 26. haftasında cumartesi günü deplasmanda saat 13.30’da Elazığspor ile karşı karşıya gelecek.

Mavi lacivertliler, geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde Osmanlıspor ile golsüz berabere kalmıştı. Ligin 8. sırasında yeralan Demirspor’un bugüne kadar 11 galibiyet, 5 beraberlik, 9 mağlubiyeti var. Mavi lacivertliler, rakip fileleri 33 kez havalandırırken kendi kalesinde ise 30 gol gördü, Demirspor’un 38 puanı bulunuyor.

ADANASPOR KENDİ SAHASINDA OYNAYACAK

TFF 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde 17 Mart Pazar günü saat 16.00’da Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

Turuncu beyazlılar, geçen hafta deplasmanda Balıkesirspor’a 1-0 mağlup olmuştu. Ligin 12. sırasında yer alan Adanaspor’un bugüne kadar 7 galibiyet, 9 beraberlik, 9 mağlubiyeti bulunuyor. Toros kaplanı, rakip fileleri 30 kez havalandırırken, kendi kalesinde ise 30 gol gördü, Adanaspor’un 30 puanı bulunuyor. Adanaspor, son 5 maçta ise 1 galibiyet, 2 beraberlik 2 mağlubiyet aldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.