ŞİMŞEK; ERZURUM, KAPLAN; ALTINORDU ÖNÜNDE GALİBİYET ARAYACAK

SPOR 04.12.2019 - 16:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2211+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK; ERZURUM, KAPLAN; ALTINORDU ÖNÜNDE GALİBİYET ARAYACAK

  TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Büyükşehir Belediye Erzurumspor’la karşılaşacak. Adanaspor ise deplasmanda, Altınordu ile oynayacak. Mavi lacivertliler, ligin geride kalan 13 haftasında 3 galibiyet 6 beraberlik 4 mağlubiyet alarak 15 puan topladı. Puan cetvelinin 13. sırasında yer alan Adana Demirspor, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 16 kez havalandırırken; kendi kalesinde 14 gol gördü. Geçen hafta deplasmanda Giresunspor’a 1-0’lık skorla yenilen mavi lacivertliler, Pazar günü saat 19.00’da ligin 2. sırasındaki Erzurumspor ile karşı karşıya gelerek galibiyet için oynayacak. Turuncu beyazlılar ise ligin geride kalan 13 haftasında 1 galibiyet 6 beraberlik 6 mağlubiyet alarak yalnızca 9 puan topladı. Puan cetvelinin 17. sırasında yer alan Toros kaplanları, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 15 kez havalandırırken; kendi kalesinde 23 gol gördü. Geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde Bursaspor’a 3-2’lik skorla yenilerek ligin dibine demir atan turuncu beyazlılar, Pazar günü saat 16.30’da ligin 16. sırasındaki Altınordu önünde galibiyet arayacak.

 

TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Büyükşehir Belediye Erzurumspor’la karşılaşacak. Adanaspor ise deplasmanda, Altınordu ile oynayacak.

Mavi lacivertliler, ligin geride kalan 13 haftasında 3 galibiyet 6 beraberlik 4 mağlubiyet alarak 15 puan topladı. Puan cetvelinin 13. sırasında yer alan Adana Demirspor, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 16 kez havalandırırken; kendi kalesinde 14 gol gördü.

Geçen hafta deplasmanda Giresunspor’a 1-0’lık skorla yenilen mavi lacivertliler, Pazar günü saat 19.00’da ligin 2. sırasındaki Erzurumspor ile karşı karşıya gelerek galibiyet için oynayacak.

Turuncu beyazlılar ise ligin geride kalan 13 haftasında 1 galibiyet 6 beraberlik 6 mağlubiyet alarak yalnızca 9 puan topladı. Puan cetvelinin 17. sırasında yer alan Toros kaplanları, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 15 kez havalandırırken; kendi kalesinde 23 gol gördü.

Geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde Bursaspor’a 3-2’lik skorla yenilerek ligin dibine demir atan turuncu beyazlılar, Pazar günü saat 16.30’da ligin 16. sırasındaki Altınordu önünde galibiyet arayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.