ŞİMŞEK HATAY’I YENMEK İSTİYOR

SPOR 16.02.2019 - 12:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1334+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK HATAY’I YENMEK İSTİYOR

TFF 1. Lig’de mücadele veren Adana Demirspor, bugün saat 13.30’da Hatayspor’la karşı karşıya gelecek. GÜÇ DEPOLADILAR Ligin 22. haftasına gelinceye kadar teknik direktörler Hakan Kutlu ve Yılmaz Vural’dan sonra Ümit Özat’la yoluna devam eden mavi lacivertliler, Hatay’da mutlak galibiyet için sahaya çıkacak. Hatayspor karşılaşmasına Teknik Direktör Ümit Özat’la sıkı bir şekilde hazırlanan Demirsporlu futbolcular, kondisyon ve taktik çalışmalarıyla güç depoladı. Dün tesislerde son antrenmanı yapan futbolcular, dar alanda kontrollü pas çalışması yaptı ardından karayoluyla Hatay’a gitti. İŞTE RAKİPLER Ligin 9. sırasında Adana Demirspor, 21 maçta 30 puan topladı. 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 mağlubiyet alan mavi lacivertliler, rakip kalelere 27 gol atarken, kendi ağlarında ise 28 gol gördü. Hatayspor ise 21 maçta 36 puan topladı. 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyeti olan bordo beyazlılar, rakip fileleri 26 kez havalandırdı, kendileri ise kalelerinde 14 gol gördü. Hatayspor  ligin 5. sırasında yer alıyor.

TFF 1. Lig’de mücadele veren Adana Demirspor, bugün saat 13.30’da Hatayspor’la karşı karşıya gelecek.

GÜÇ DEPOLADILAR

Ligin 22. haftasına gelinceye kadar teknik direktörler Hakan Kutlu ve Yılmaz Vural’dan sonra Ümit Özat’la yoluna devam eden mavi lacivertliler, Hatay’da mutlak galibiyet için sahaya çıkacak. Hatayspor karşılaşmasına Teknik Direktör Ümit Özat’la sıkı bir şekilde hazırlanan Demirsporlu futbolcular, kondisyon ve taktik çalışmalarıyla güç depoladı. Dün tesislerde son antrenmanı yapan futbolcular, dar alanda kontrollü pas çalışması yaptı ardından karayoluyla Hatay’a gitti.

İŞTE RAKİPLER

Ligin 9. sırasında Adana Demirspor, 21 maçta 30 puan topladı. 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 mağlubiyet alan mavi lacivertliler, rakip kalelere 27 gol atarken, kendi ağlarında ise 28 gol gördü.

Hatayspor ise 21 maçta 36 puan topladı. 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyeti olan bordo beyazlılar, rakip fileleri 26 kez havalandırdı, kendileri ise kalelerinde 14 gol gördü. Hatayspor  ligin 5. sırasında yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.