ŞİMŞEK’İN PAROLASI 3!

SPOR 11.12.2020 - 14:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1378+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK’İN PAROLASI 3!

  EJDER BAŞARAN / EGEMEN  TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, bu hafta deplasmanda Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Geçen haftayı bir puanla kapatan mavi lacivertliler, deplasmandan galibiyetle dönmek istiyor.  Keçiörengücü yenilgisinin ardından Akhisarspor’u 2-0 yenen mavi lacivertliler, geçen hafta 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda ligin önemli takımlarından Altınordu’yla  1-1’lik skorla berabere kaldı. 22 puanı bulunan Adana Demirspor, bugüne kadar ki 12 karşılaşmada 6 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. Şimşek, rakip kaleleri 22 kez havalandırırken, kendi kalesinde 12 gol gördü. Adana Demirspor’un 1 maç eksiği bulunuyor. Adana Demirspor’da sakatlıkları bulunan Tarık Çamdal ve Emircan Altıntaş’ın tedavileri ise devam ediyor. Puan cetvelinin 5. sırasındaki mavi lacivertliler, Giresunspor’la 13 Aralık Pazar günü Saat 19.00’da karşılaşacak.

 

EJDER BAŞARAN / EGEMEN 
TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, bu hafta deplasmanda Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Geçen haftayı bir puanla kapatan mavi lacivertliler, deplasmandan galibiyetle dönmek istiyor. 
Keçiörengücü yenilgisinin ardından Akhisarspor’u 2-0 yenen mavi lacivertliler, geçen hafta 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda ligin önemli takımlarından Altınordu’yla  1-1’lik skorla berabere kaldı. 22 puanı bulunan Adana Demirspor, bugüne kadar ki 12 karşılaşmada 6 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. Şimşek, rakip kaleleri 22 kez havalandırırken, kendi kalesinde 12 gol gördü. Adana Demirspor’un 1 maç eksiği bulunuyor. Adana Demirspor’da sakatlıkları bulunan Tarık Çamdal ve Emircan Altıntaş’ın tedavileri ise devam ediyor. Puan cetvelinin 5. sırasındaki mavi lacivertliler, Giresunspor’la 13 Aralık Pazar günü Saat 19.00’da karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.