ŞİMŞEK, KEÇİÖREN KARŞISINDA!

SPOR 02.04.2021 - 17:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2597+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK, KEÇİÖREN KARŞISINDA!

TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, bugün kendi sahasında Keçiörengücü ile saat 19.00'da karşı karşıya gelecek. Taraftar, milli maçlar dolayısıyla lige verilen arayı iyi değerlendiren mavi lacivertlilerin bu maçtan galibiyetle ayrılmasını bekliyor.  Teknik Direktör Samet Aybaba, Keçirörengücü maçının zor bir olacağını belirterek, kendilerinin de iyi takımlara karşı daha iyi bir mücadele sergilediklerini söyledi. Aybaba, milli arayı iyi değerlendirdiklerini ifade ederek, “Her oyuncumuz maça hazır. Bu maçı da kazanmak istiyoruz. Her maçı kazanarak yolumuza devam etmek arzusundayız. Hepimizin hayali Süper lige çıkmak Taraftarımızın manevi desteğine ihtiyacımız var. Camia kenetlenmiş durumda. Kaliteli bir oyuncu kadromuz var. Çöken futbol ekonomisine rağmen oyuncularımız aylıklarını ve primlerini alıyor. Bunun karşılığını da vermeleri lazım”  dedi.  Adana Demirspor, Bandırma, Samsun ve İstanbulspor galibiyetinin ardından en son Eskişehir'le 1-1'lik skorla berabere kalmıştı. Adana Demirspor’un önünde Keçiören maçıyla birlikte 7 karşılaşma var. Mavi lacivertlilerin 27 maçta 14 galibiyet, 7 beraberlik, 6 mağlubiyeti bulunuyor. Ligin 4'ncü sırasındaki Adana Demirspor'un 49 puanı var.

TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, bugün kendi sahasında Keçiörengücü ile saat 19.00'da karşı karşıya gelecek. Taraftar, milli maçlar dolayısıyla lige verilen arayı iyi değerlendiren mavi lacivertlilerin bu maçtan galibiyetle ayrılmasını bekliyor. 

Teknik Direktör Samet Aybaba, Keçirörengücü maçının zor bir olacağını belirterek, kendilerinin de iyi takımlara karşı daha iyi bir mücadele sergilediklerini söyledi. Aybaba, milli arayı iyi değerlendirdiklerini ifade ederek, “Her oyuncumuz maça hazır. Bu maçı da kazanmak istiyoruz. Her maçı kazanarak yolumuza devam etmek arzusundayız. Hepimizin hayali Süper lige çıkmak Taraftarımızın manevi desteğine ihtiyacımız var.

Camia kenetlenmiş durumda. Kaliteli bir oyuncu kadromuz var. Çöken futbol ekonomisine rağmen oyuncularımız aylıklarını ve primlerini alıyor. Bunun karşılığını da vermeleri lazım”  dedi. 
Adana Demirspor, Bandırma, Samsun ve İstanbulspor galibiyetinin ardından en son Eskişehir'le 1-1'lik skorla berabere kalmıştı. Adana Demirspor’un önünde Keçiören maçıyla birlikte 7 karşılaşma var. Mavi lacivertlilerin 27 maçta 14 galibiyet, 7 beraberlik, 6 mağlubiyeti bulunuyor. Ligin 4'ncü sırasındaki Adana Demirspor'un 49 puanı var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.