Sokaktaki canlar için mama ve su kapları çoğalıyor

GÜNDEM 25.01.2021 - 13:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1216+ kez okundu.
 

Sokaktaki canlar için mama ve su kapları çoğalıyor

  Kozan Belediyesi tarafından Kozan’ın birçok noktasına Sokak hayvanları için yerleştirilen Mama ve su kaplarına vatandaşların ve eğitimcilerin katkısı ile mama ve su kapları çoğalmaya devam ediyor.   Geçtiğimiz haftalarda Kozan Belediyesi Hayvan barınak personelleri tarafından şehrin belirli noktalarına yerleştirilen kapları sosyal medyada gören Yeni Sis Anadolu Lisesi öğretmenleri, bu noktaları çoğaltmak için girişimde bulundu.   Atatürk Parkı, Hoşkadem Cami, Göç Yolu, Işıklı Yol, Hastane ve Otogar mevki olmak üzere hayvanların yoğunluk gösterdiği bölgelere mama ve su aparatları yerleştirilerek Öğretmenlerin katkısı ve Belediye personellerinin destekleri ile sokak hayvanlarının beslenme noktaları çoğaltıldı. Montajlar tamamlandıktan sonra aralarında Kozan Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Saygıcak, Kaymakamlık yazı işleri müdürü Mustafa Sırkıntı, Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, Jandarma Komutanı Nuh Anacık ile bulunduğu heyet beslenme noktalarına mama ve su takviyesi yaptı. Kozan Belediye Başkan yardımcısı Adem Saygıcak, “Vatandaşlarımızın Sokaktaki canlar için su kabı ve mama noktaları için ilgisinden memnun olduklarını belirterek özellikle çocuklar çok seviniyor ve ilgi gösteriyor. Birçok hayvansever bu uygulama için bize teşekkür etti. Bizim de vatandaşlarımızın isteğimiz bu kaplara sahip çıkmaları, mama kaplarını bizler dolduruyoruz ama halkımız da takviye yaparsa çok seviniriz."dedi.  

 

Kozan Belediyesi tarafından Kozan’ın birçok noktasına Sokak hayvanları için yerleştirilen Mama ve su kaplarına vatandaşların ve eğitimcilerin katkısı ile mama ve su kapları çoğalmaya devam ediyor.

 

Geçtiğimiz haftalarda Kozan Belediyesi Hayvan barınak personelleri tarafından şehrin belirli noktalarına yerleştirilen kapları sosyal medyada gören Yeni Sis Anadolu Lisesi öğretmenleri, bu noktaları çoğaltmak için girişimde bulundu.
 

Atatürk Parkı, Hoşkadem Cami, Göç Yolu, Işıklı Yol, Hastane ve Otogar mevki olmak üzere hayvanların yoğunluk gösterdiği bölgelere mama ve su aparatları yerleştirilerek Öğretmenlerin katkısı ve Belediye personellerinin destekleri ile sokak hayvanlarının beslenme noktaları çoğaltıldı.

Montajlar tamamlandıktan sonra aralarında Kozan Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Saygıcak, Kaymakamlık yazı işleri müdürü Mustafa Sırkıntı, Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, Jandarma Komutanı Nuh Anacık ile bulunduğu heyet beslenme noktalarına mama ve su takviyesi yaptı.
Kozan Belediye Başkan yardımcısı Adem Saygıcak, “Vatandaşlarımızın Sokaktaki canlar için su kabı ve mama noktaları için ilgisinden memnun olduklarını belirterek özellikle çocuklar çok seviniyor ve ilgi gösteriyor. Birçok hayvansever bu uygulama için bize teşekkür etti. Bizim de vatandaşlarımızın isteğimiz bu kaplara sahip çıkmaları, mama kaplarını bizler dolduruyoruz ama halkımız da takviye yaparsa çok seviniriz."dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.