Şölene, "salgın hastalık" iptali!

GÜNDEM 27.02.2020 - 18:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1738+ kez okundu.
 

Şölene, "salgın hastalık" iptali!

  Adana'nın Ceyhan ilçesinde HDP'nin düzenleyeceği şölene, kaymakamlık "salgın hastalığı" gerekçe gösterip izin vermedi.  HDP Adana milletvekili Kemal Peköz, partisinin Ceyhan ilçe örgütünce 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, 6 Mart'ta Yersuat mahallesi Orhan Kemal Bulvarı üzerindeki alanda şölen için Kaymakamlığa başvuru yapıldığını bildirdi. Peköz, ancak şöleni kaymakamlığın "Genel güvenlik, kamu düzeni ve bölge ülkelerde yaşanan salgın hastalık nedeniyle genel sağlık açısından uygun görülmemiştir" gerekçesiyle reddettiğini kaydetti. Peköz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yazılı olarak cevaplandırılmak üzere, şölenin iptalinin yasal dayanağı ile "Adana'da herhangibir koronavirüs vakası tespit edilmiş midir?" sorularını yöneltti.

 

Adana'nın Ceyhan ilçesinde HDP'nin düzenleyeceği şölene, kaymakamlık "salgın hastalığı" gerekçe gösterip izin vermedi. 
HDP Adana milletvekili Kemal Peköz, partisinin Ceyhan ilçe örgütünce 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, 6 Mart'ta Yersuat mahallesi Orhan Kemal Bulvarı üzerindeki alanda şölen için Kaymakamlığa başvuru yapıldığını bildirdi. Peköz, ancak şöleni kaymakamlığın "Genel güvenlik, kamu düzeni ve bölge ülkelerde yaşanan salgın hastalık nedeniyle genel sağlık açısından uygun görülmemiştir" gerekçesiyle reddettiğini kaydetti. Peköz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yazılı olarak cevaplandırılmak üzere, şölenin iptalinin yasal dayanağı ile "Adana'da herhangibir koronavirüs vakası tespit edilmiş midir?" sorularını yöneltti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.