SOLMAZ ACIBADEM ADANA HASTANESİ’NDE GÖREVE BAŞLADI

24.09.2019 - 14:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2770+ kez okundu.
 

SOLMAZ ACIBADEM ADANA HASTANESİ’NDE GÖREVE BAŞLADI

    Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Dr. Güllü Korkmaz Solmaz Acıbadem Adana Hastanesi’nde tam zamanlı olarak hasta kabulüne başladı. 2004 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan ve 2011 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi ihtisasını tamamlayan Dr. Güllü Korkmaz Solmaz’ın memede estetik operasyonlar, yüz şekillendirme (rinoplasti,  blefaroplasti, yüz germe gibi), yüz gençleştirme, vücut şekillendirme (abdominoplasti, uyluk-kol germe, liposuction gibi), cerrahi dışı uygulamalar (botox, dolgu gibi), travma cerrahisi, onkolojik cerrahi, yara ve yanık tedavisi, rekonstrüktif (düzeltici) cerrahi (postmastektomi meme rekonstrüksiyonu gibi), konjenital anomaliler (dudak-damak yarığı, sindaktili-polidaktili) ve genital bölgenin estetik cerrahisi gibi birçok uygulamasına ilişkin çalışmaları ve deneyimi bulunmaktadır. Acıbadem Adana Hastanesi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi ekibine katılan Dr. Güllü Korkmaz Solmaz 1980, Adana doğumlu. İhtisas eğitimi sonrası Sivas, Bakü ve Adana’da farklı kurumlarda görev yapan Dr. Güllü Korkmaz Solmaz Acıbadem Adana Hastanesi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Bölümü’nde tam zamanlı olarak hasta kabulüne başlamıştır.

 

 

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Dr. Güllü Korkmaz Solmaz Acıbadem Adana Hastanesi’nde tam zamanlı olarak hasta kabulüne başladı.

2004 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan ve 2011 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi ihtisasını tamamlayan Dr. Güllü Korkmaz Solmaz’ın memede estetik operasyonlar, yüz şekillendirme (rinoplasti,  blefaroplasti, yüz germe gibi), yüz gençleştirme, vücut şekillendirme (abdominoplasti, uyluk-kol germe, liposuction gibi), cerrahi dışı uygulamalar (botox, dolgu gibi), travma cerrahisi, onkolojik cerrahi, yara ve yanık tedavisi, rekonstrüktif (düzeltici) cerrahi (postmastektomi meme rekonstrüksiyonu gibi), konjenital anomaliler (dudak-damak yarığı, sindaktili-polidaktili) ve genital bölgenin estetik cerrahisi gibi birçok uygulamasına ilişkin çalışmaları ve deneyimi bulunmaktadır.

Acıbadem Adana Hastanesi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi ekibine katılan Dr. Güllü Korkmaz Solmaz 1980, Adana doğumlu. İhtisas eğitimi sonrası Sivas, Bakü ve Adana’da farklı kurumlarda görev yapan Dr. Güllü Korkmaz Solmaz Acıbadem Adana Hastanesi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Bölümü’nde tam zamanlı olarak hasta kabulüne başlamıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.