SOROPTİMİSTLERDEN TURUNCU FARKINDALIK

GÜNDEM 27.11.2019 - 13:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1691+ kez okundu.
 

SOROPTİMİSTLERDEN TURUNCU FARKINDALIK

Adana’da bulunan tarihi binalar  'kadına şiddet' farkındalığı için Büyükşehir Belediyesi'nin ve Seyhan Belediyesi’nin katkılarıyla Adana Soroptimist Kulübü’nün etkinliğinde turuncu renge büründü. Birleşmiş Milletler tarafından 2015 yılından bu yana 25 Kasım – 10 Aralık tarihleri arasında düzenlenen  'Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Uluslararası Dayanışma Günü' nedeniyle Tarihi Büyüksaat, İstasyon Binası, Taşköprü, Dilberler Sekisi ve Adana Büyükşehir Belediyesi Binası, kadına şiddetle mücadelenin sembol rengi olan turuncu ile aydınlatıldı. Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yapılan etkinlik Adana Soroptimist Kulübü tarafından düzenlendi.  Turuncuya bürünen tarihi binalar Adanalılar tarafından da yoğun ilgi gördü. Adana Soroptimist Kulübü Başkanı Demet Bilici, turuncu renkte ışıklandırılan tarihi binaların önünde 'Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele' ye dikkat çekmek için farkındalık yaratmak amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini belirtti. Ayrıca 25 Kasım'da başlayan 'Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Farkındalık Günleri' 10 Aralık tarihine kadar sürecek.  Demet Bilici, Adana Soroptimist Kulübü adına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a  teşekkür etti. 

Adana’da bulunan tarihi binalar  'kadına şiddet' farkındalığı için Büyükşehir Belediyesi'nin ve Seyhan Belediyesi’nin katkılarıyla Adana Soroptimist Kulübü’nün etkinliğinde turuncu renge büründü.

Birleşmiş Milletler tarafından 2015 yılından bu yana 25 Kasım – 10 Aralık tarihleri arasında düzenlenen  'Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Uluslararası Dayanışma Günü' nedeniyle Tarihi Büyüksaat, İstasyon Binası, Taşköprü, Dilberler Sekisi ve Adana Büyükşehir Belediyesi Binası, kadına şiddetle mücadelenin sembol rengi olan turuncu ile aydınlatıldı. Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yapılan etkinlik Adana Soroptimist Kulübü tarafından düzenlendi.  Turuncuya bürünen tarihi binalar Adanalılar tarafından da yoğun ilgi gördü.

Adana Soroptimist Kulübü Başkanı Demet Bilici, turuncu renkte ışıklandırılan tarihi binaların önünde 'Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele' ye dikkat çekmek için farkındalık yaratmak amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini belirtti. Ayrıca 25 Kasım'da başlayan 'Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Farkındalık Günleri' 10 Aralık tarihine kadar sürecek.  Demet Bilici, Adana Soroptimist Kulübü adına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a  teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.