SOSYAL MARKET YÜZLERCE İHTİYAÇ SAHİBİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

GÜNDEM 16.07.2018 - 15:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1868+ kez okundu.
 

SOSYAL MARKET YÜZLERCE İHTİYAÇ SAHİBİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesindeki Sosyal Market ve Gıda Bankası ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor.  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla Sosyal Market ve Gıda Bankası’nın hayata geçtiği günden bu yana gencinden yaşlısına yüzlerce ihtiyaç sahibi sevindi. Kiremithane mahallesinde, 700 metrekarelik alanda hizmet veren sosyal markette gömlekten pantolona, ayakkabıdan tişörte seçerek almak mümkün oluyor.  “SEÇEREK ALABİLİYORLAR” Sosyal Market ve Gıda Bankası’nın açıldığı günlerde gazetecilere burayı gezdiren Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel, Sosyal Yardımlaşma Vakfı’na kayıtlı 30 bine yakın ihtiyaç sahibi olduğunu belirterek, sosyal markette ihtiyaç sahiplerinin hem görüp hem de seçerek kendilerine uygun giyecekler alabileceklerini söylemişti.  “AÇ VE AÇIKTA KİMSE KALMASIN” Sosyal Market “Aç ve açıkta kimse kalmasın” sloganıyla yola çıktı. Yüreğir Kaymakamlığı “Yoksullukla mücadelede çözümün bir parçası ol” kampanyası ile hareket edere sosyal market ve gıda bankasına vatandaşların kullandığı ancak temiz kalan veya yeni bütün eşyaları kabul edebiliyor.  Sosyal Market ve Gıda Bankası’na “Çorbada bizim de tuzumuz olsun” diyen herkes gerek ayni gerekse nakdi yardımda bulunabilecek. Yardımlar Ziraat Bankası Yüreğir Şubesi’nde açılan 339 845 99- 5078 nolu resmi hesaba yatırılabilecek.

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesindeki Sosyal Market ve Gıda Bankası ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor.  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla Sosyal Market ve Gıda Bankası’nın hayata geçtiği günden bu yana gencinden yaşlısına yüzlerce ihtiyaç sahibi sevindi. Kiremithane mahallesinde, 700 metrekarelik alanda hizmet veren sosyal markette gömlekten pantolona, ayakkabıdan tişörte seçerek almak mümkün oluyor. 

“SEÇEREK ALABİLİYORLAR”
Sosyal Market ve Gıda Bankası’nın açıldığı günlerde gazetecilere burayı gezdiren Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel, Sosyal Yardımlaşma Vakfı’na kayıtlı 30 bine yakın ihtiyaç sahibi olduğunu belirterek, sosyal markette ihtiyaç sahiplerinin hem görüp hem de seçerek kendilerine uygun giyecekler alabileceklerini söylemişti. 
“AÇ VE AÇIKTA KİMSE KALMASIN”
Sosyal Market “Aç ve açıkta kimse kalmasın” sloganıyla yola çıktı. Yüreğir Kaymakamlığı “Yoksullukla mücadelede çözümün bir parçası ol” kampanyası ile hareket edere sosyal market ve gıda bankasına vatandaşların kullandığı ancak temiz kalan veya yeni bütün eşyaları kabul edebiliyor.  Sosyal Market ve Gıda Bankası’na “Çorbada bizim de tuzumuz olsun” diyen herkes gerek ayni gerekse nakdi yardımda bulunabilecek. Yardımlar Ziraat Bankası Yüreğir Şubesi’nde açılan 339 845 99- 5078 nolu resmi hesaba yatırılabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.