SOSYAL MEDYA FENOMENLERİ BELEMEDİK'TE

GÜNDEM 02.12.2019 - 15:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2094+ kez okundu.
 

SOSYAL MEDYA FENOMENLERİ BELEMEDİK'TE

  01. Influencer Sosyal Medyacılar Adana Buluşması için Adana’ya gelen sosyal medya fenomenleri Belemedik’e hayran kaldılar. “Adana’yı Keşfetme Zamanı” sloganı kapsamında gerçekleştirilen “01. Influencer Sosyal Medyacılar Adana Buluşması” kapsamında ilimizin ve ülkemizin öne çıkan sosyal medya fenomenleri Belemedik’in eşsiz sonbahar manzarasında kahvaltıda bir araya geldi. Pozantı Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen kahvaltıda kullanılan organik ürünler sosyal medya fenomenleri tarafından ilgiyle karşılandı. Kahvaltı masasında bulunan ve Pozantı’nın fırın ustaları tarafından yapılan tahinli ekmeği, Karakışlakçı köyünden getirilen ödüllü petek balı ile 1400 rakımda yeni hasat edilmiş Karakışlakçı çileğinin mis kokusu ziyaretçileri adeta mest etti. Belemedik Tabiat Parkındaki Pozantı Belediyesinin işletmesi olan Belemedik Restaurantta verilen kahvaltıya Pozantı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Lütfi Altunsu ve 100 kişiye yakın sosyal medya fenomeni ve basın mensubu katıldı. Kahvaltı sonrası misafirlere Belemedik’in tarihini ve güzelliklerini anlatan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Belemedik’i sonbaharın başkenti olarak adlandırdığını dile getirerek Belemedik’in turizm destinasyonunda önemli bir yere sahip olduğunu anlattı ve ilerleyen günlerde bu değerin daha da anlaşılacağını söyledi. Misafirlere 4 Ekim’de çıkan Fotoğraflarla Pozantı-Belemedik Tarihi adlı kitabı hediye eden Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, her ortamda söylediği Karakız ve Haberin Var Mı? Türküsünü de okuyarak sosyal medya fenomenlerine unutulmaz bir an yaşattı. İstanbul’da yaşayan ve youtuber olan Mert Karakaş, Belemedik ile ilgili düşüncelerini şu sözlerle anlattı. Karakaş, “Adana’ya ilk gelişim ve şuan Belemedik’i şöyle tanımlayabilirim. Sanki evimin salonunda gibiyim. Burası çok güzel doğa harikası bir yer zaten. İnsanları desen havası gibi sıcacık. Tarihi ile de meşhur olan Belemedik’i ben çok sevdim.” Dedi. Adana Profesyonel Turist Rehberleri Bölgesel Odası Başkanı Hasan Erdoğan ise; Belemedik’e ilk olarak 2003-2004 yıllarından Bağdat demiryolunun yüzüncü yıl vesilesiyle gelmiştim ve Almanlarla burada bir belgesel çekmiştik. Ben o zamanlar da anlamıştım buranın bir hazine olduğunu ve zamanla insanların burayı keşfedeceklerini. Şuan da burası Pozantı Belediyesinin sihirli dokunuşlarıyla mükemmel bir hal almış. Buranın suyu ve tuvaleti bile yokken şuan muhteşem bir tesis kazandırılmış. İnternetten ve haberlerden takip ediyoruz. Her hafta Belemedik’e binlerce insan akın ediyor ve burada sonbahar fotoğrafı çekiniyorlar. Buraya mutlaka özel tren seferlerinin yapılması gerektiğini düşünüyorum. 4 mevsim ayrı bir güzelliğe sahip olan Belemedik’e tüm herkesin gelmesini istiyorum."dedi.

 

01. Influencer Sosyal Medyacılar Adana Buluşması için Adana’ya gelen sosyal medya fenomenleri Belemedik’e hayran kaldılar.

“Adana’yı Keşfetme Zamanı” sloganı kapsamında gerçekleştirilen “01. Influencer Sosyal Medyacılar Adana Buluşması” kapsamında ilimizin ve ülkemizin öne çıkan sosyal medya fenomenleri Belemedik’in eşsiz sonbahar manzarasında kahvaltıda bir araya geldi.

Pozantı Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen kahvaltıda kullanılan organik ürünler sosyal medya fenomenleri tarafından ilgiyle karşılandı. Kahvaltı masasında bulunan ve Pozantı’nın fırın ustaları tarafından yapılan tahinli ekmeği, Karakışlakçı köyünden getirilen ödüllü petek balı ile 1400 rakımda yeni hasat edilmiş Karakışlakçı çileğinin mis kokusu ziyaretçileri adeta mest etti.

Belemedik Tabiat Parkındaki Pozantı Belediyesinin işletmesi olan Belemedik Restaurantta verilen kahvaltıya Pozantı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Lütfi Altunsu ve 100 kişiye yakın sosyal medya fenomeni ve basın mensubu katıldı.

Kahvaltı sonrası misafirlere Belemedik’in tarihini ve güzelliklerini anlatan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Belemedik’i sonbaharın başkenti olarak adlandırdığını dile getirerek Belemedik’in turizm destinasyonunda önemli bir yere sahip olduğunu anlattı ve ilerleyen günlerde bu değerin daha da anlaşılacağını söyledi. Misafirlere 4 Ekim’de çıkan Fotoğraflarla Pozantı-Belemedik Tarihi adlı kitabı hediye eden Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, her ortamda söylediği Karakız ve Haberin Var Mı? Türküsünü de okuyarak sosyal medya fenomenlerine unutulmaz bir an yaşattı.

İstanbul’da yaşayan ve youtuber olan Mert Karakaş, Belemedik ile ilgili düşüncelerini şu sözlerle anlattı. Karakaş, “Adana’ya ilk gelişim ve şuan Belemedik’i şöyle tanımlayabilirim. Sanki evimin salonunda gibiyim. Burası çok güzel doğa harikası bir yer zaten. İnsanları desen havası gibi sıcacık. Tarihi ile de meşhur olan Belemedik’i ben çok sevdim.” Dedi.

Adana Profesyonel Turist Rehberleri Bölgesel Odası Başkanı Hasan Erdoğan ise; Belemedik’e ilk olarak 2003-2004 yıllarından Bağdat demiryolunun yüzüncü yıl vesilesiyle gelmiştim ve Almanlarla burada bir belgesel çekmiştik. Ben o zamanlar da anlamıştım buranın bir hazine olduğunu ve zamanla insanların burayı keşfedeceklerini. Şuan da burası Pozantı Belediyesinin sihirli dokunuşlarıyla mükemmel bir hal almış. Buranın suyu ve tuvaleti bile yokken şuan muhteşem bir tesis kazandırılmış. İnternetten ve haberlerden takip ediyoruz. Her hafta Belemedik’e binlerce insan akın ediyor ve burada sonbahar fotoğrafı çekiniyorlar. Buraya mutlaka özel tren seferlerinin yapılması gerektiğini düşünüyorum. 4 mevsim ayrı bir güzelliğe sahip olan Belemedik’e tüm herkesin gelmesini istiyorum."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.