Sözlü: Adana itfaiyesinin teçhizatı tam, çalışanları fedakar

03.01.2019 - 17:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1911+ kez okundu.
 

Sözlü: Adana itfaiyesinin teçhizatı tam, çalışanları fedakar

  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İtfaiye Daire Başkanlığında mesai arkadaşları ile kahvaltı yaptı Başkan Sözlü, konuşmalarında Aladağ’daki yurt yangınında hayatını kaybeden çocukları unutmadı   “ADANA İTFAİYESİ TAM TEÇHİZATLI” Hemşerilerinin olduğu kadar mesai arkadaşlarının da gönlüne taht kuran Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İtfaiye Daire Başkanlığında Adana’ya hizmet noktasında gönüldaşlık yaptığı mesai arkadaşları ile kahvaltı yaptı. Düzenlenen kahvaltıda konuşan İtfaiye Daire Başkanı Fahri Durukan, 2014’ten bu yana Adana Büyükşehir Belediyesi’nin teçhizat ve ekipman olarak güçlendirildiğini, tedbirlerini arttırdığını ifade etti. “FEDAKARLIKLARA TEŞEKKÜR EDERİM” Alkışlar ve tezahüratlarla kürsüye davet edilen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü,  Adana Büyükşehir belediyesinin gözü kara ve Çalışkan itfaiyecileri ile bir arada olmaktan dolayı bahtiyar olduğunu ifade ederek başlattığı konuşmasını “Zor ve çetin şartlarda, disiplin gerektiren bir görevi yerine getiriyorsunuz. Bu anlamda gösterdiğiniz fedakarlıklara teşekkür ederim” diyerek sürdürdü. “ALADAĞ YANGINI YÜREKLERİMİZİ YAKTI” Çukurova’nın merkezinde, Torosların eteklerinde 15 ilçede görev ifa eden itfaiyecilerin takdiri hak ettiğini belirten Başkan Sözlü, “Adana itfaiyesi göreve geldiğimizden bu yana hem fiziki manada hem de çalışma şartları iyileştirilmiştir. İtfaiyecilik geçmişine baktığımızda acı hikayeler de eklendi. Aladağ gibi büyük bir yangın yüreklerimizi acıttı. Çağdaş bir toplumun çağdaş itfaiyesi insan canının güvenliğini arttırmıştır. İtfaiyecilik fedakarlıktır” dedi.   Başkan Sözlü’nün konuşmalarının ardından toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İtfaiye Daire Başkanlığında mesai arkadaşları ile kahvaltı yaptı

Başkan Sözlü, konuşmalarında Aladağ’daki yurt yangınında hayatını kaybeden çocukları unutmadı

 

“ADANA İTFAİYESİ TAM TEÇHİZATLI”

Hemşerilerinin olduğu kadar mesai arkadaşlarının da gönlüne taht kuran Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İtfaiye Daire Başkanlığında Adana’ya hizmet noktasında gönüldaşlık yaptığı mesai arkadaşları ile kahvaltı yaptı.

Düzenlenen kahvaltıda konuşan İtfaiye Daire Başkanı Fahri Durukan, 2014’ten bu yana Adana Büyükşehir Belediyesi’nin teçhizat ve ekipman olarak güçlendirildiğini, tedbirlerini arttırdığını ifade etti.

“FEDAKARLIKLARA TEŞEKKÜR EDERİM”

Alkışlar ve tezahüratlarla kürsüye davet edilen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü,  Adana Büyükşehir belediyesinin gözü kara ve Çalışkan itfaiyecileri ile bir arada olmaktan dolayı bahtiyar olduğunu ifade ederek başlattığı konuşmasını “Zor ve çetin şartlarda, disiplin gerektiren bir görevi yerine getiriyorsunuz. Bu anlamda gösterdiğiniz fedakarlıklara teşekkür ederim” diyerek sürdürdü.

ALADAĞ YANGINI YÜREKLERİMİZİ YAKTI”

Çukurova’nın merkezinde, Torosların eteklerinde 15 ilçede görev ifa eden itfaiyecilerin takdiri hak ettiğini belirten Başkan Sözlü, “Adana itfaiyesi göreve geldiğimizden bu yana hem fiziki manada hem de çalışma şartları iyileştirilmiştir. İtfaiyecilik geçmişine baktığımızda acı hikayeler de eklendi. Aladağ gibi büyük bir yangın yüreklerimizi acıttı. Çağdaş bir toplumun çağdaş itfaiyesi insan canının güvenliğini arttırmıştır. İtfaiyecilik fedakarlıktır” dedi.

 

Başkan Sözlü’nün konuşmalarının ardından toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.