Sözlü canlı yayında müjdeledi

GÜNDEM 13.03.2019 - 15:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2311+ kez okundu.
 

Sözlü canlı yayında müjdeledi

  “İlk etapta 50 bin toplamda 250 bin hemşerimizi istihdam edeceğiz” Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, canlı yayın konuğu olduğu Metro TV’de Adana’daki istihdam sorununa çözüm olacak projelerini anlattı İKİNCİ BEŞ YILINI ANLATTI Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Metro Tv’de Yüksel Mert’le Mertçe Söyleşi’nin canlı yayın konuğu oldu. Canlı yayında Mert’in sorularını yanıtlayan Başkan Sözlü, Adana’daki istihdam probleminin çözümü olarak ikinci beş yıllık hizmet sürecinde hayata geçirecekleri projeleri anlattı. “İMAR RANTINA GEÇİT VERMEDİK” Türkiye’de imar rantına geçit vermeyen belediye başkanlarından bir tanesi olduğunu ifade eden Başkan Sözlü, Adana’nın on bin yıllık geçmişi olduğunu, şehrin bundan sonrasında da var olacağını, milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışıyla şehri rehabilite ettiklerini, göreve geldiği günden bu yana şehrin geleceğini kurtarabilmek adına çalışmalar sürdürdüklerini söyledi. “İSTİHDAM ÜRETİYORUZ” Adana’da istihdam problemine dikkat çeken Mert’e açıklamalarda bulunan Başkan Sözlü, “Adana çok yakın dönemde on milyar dolarlık yatırımı alan bir şehir olacak. Ceyhan enerji ihtisas bölgesi ile ilgili gelişmeler var. Kuracağımız, gıda, kimya, tarım organize sanayi ve ihtisas bölgeleri ile ilk etapta elli bin olmak üzere toplamda 250 bin hemşerimizi istihdam edeceğiz” dedi. Başkan Sözlü canlı yayında 20 yıllık belediye başkanlığı geçmişinden Adana’da Cumhur İttifakı’nın başarısına kadar birçok konudaki soruları yanıtlandırdı.

 


“İlk etapta 50 bin toplamda 250 bin hemşerimizi istihdam edeceğiz”
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, canlı yayın konuğu olduğu Metro TV’de Adana’daki istihdam sorununa çözüm olacak projelerini anlattı

İKİNCİ BEŞ YILINI ANLATTI
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Metro Tv’de Yüksel Mert’le Mertçe Söyleşi’nin canlı yayın konuğu oldu. Canlı yayında Mert’in sorularını yanıtlayan Başkan Sözlü, Adana’daki istihdam probleminin çözümü olarak ikinci beş yıllık hizmet sürecinde hayata geçirecekleri projeleri anlattı.

“İMAR RANTINA GEÇİT VERMEDİK”
Türkiye’de imar rantına geçit vermeyen belediye başkanlarından bir tanesi olduğunu ifade eden Başkan Sözlü, Adana’nın on bin yıllık geçmişi olduğunu, şehrin bundan sonrasında da var olacağını, milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışıyla şehri rehabilite ettiklerini, göreve geldiği günden bu yana şehrin geleceğini kurtarabilmek adına çalışmalar sürdürdüklerini söyledi.
“İSTİHDAM ÜRETİYORUZ”
Adana’da istihdam problemine dikkat çeken Mert’e açıklamalarda bulunan Başkan Sözlü, “Adana çok yakın dönemde on milyar dolarlık yatırımı alan bir şehir olacak. Ceyhan enerji ihtisas bölgesi ile ilgili gelişmeler var. Kuracağımız, gıda, kimya, tarım organize sanayi ve ihtisas bölgeleri ile ilk etapta elli bin olmak üzere toplamda 250 bin hemşerimizi istihdam edeceğiz” dedi.
Başkan Sözlü canlı yayında 20 yıllık belediye başkanlığı geçmişinden Adana’da Cumhur İttifakı’nın başarısına kadar birçok konudaki soruları yanıtlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.