Sözlü: PARASI ZAMANINDA ÖDENİRSE POTE, TAKIMA ÇOK ŞEY KATAR

SPOR 08.08.2018 - 12:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1251+ kez okundu.
 

Sözlü: PARASI ZAMANINDA ÖDENİRSE POTE, TAKIMA ÇOK ŞEY KATAR

Adana Demirspor Kulübü Eski Başkanı Sedat Sözlü, başkan olduğu dönemde takımda forma giyen Mickael Pote'nin transferinin önemli olduğuna dikkat çekerek, takıma çok şey katacağına inandığını söyledi.
Sözlü, Karabük maçının zorlu geçeceğini, futbolcuların 6-7 hafta adaptasyon sürecinin ardından Demirspor’un iyi duruma geleceğini bildirdi.  “TRANSFER ÜCRETİ ÖDENİRSE SORUN OLMAZ”  Sözlü, Egemen’e yaptığı açıklamada, Pote’nin iki sezon forma giydiğini hatırlatarak, forvet oyuncu Pote'nin Adana Demirspor kadrosuna katılmasının sevindirici olduğunu kaydetti. Benin asıllı Fransız golcü, geçen sezon Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Apoel forması giymişti. Adana Demirspor Kulübü Eski Başkanı Sedat Sözlü, Pote’nin transfer ücretinin zamanında ödenmesi halinde hiçbir sorun yaşanmayacağını vurguladı.  “ETO’O POTE’NİN YEDEĞİ OLUR” Pote’nin çalışkan, işini iyi yapan, özel ilgi isteyen önemli bir futbolcu olduğuna dikkat çeken Sözlü, şunları kaydetti: “Transfer ücreti zamanında ödendikten sonra sorun olmaz. Sıkıntı yaşanırsa, bu durumu kendisine anlatmanız gerekir, parasal sorunla ilgili muhatap bulamazsa hırçınlaşır. Çok iyi bir futbolcudur ancak özel ilgi ister. Parası zamanında ödenmezse küser, temposu düşer. Ancak bunlar bu sene yaşanmayacak gibi, verimli olur. İnanın, bu ligde; Kamerun asıllı ünlü futbolcu Eto’o gelse Pote’nin yedeği olur.”  “ANDERSON DIŞINDA TRANSFERLER ÇOK İYİ” Sözlü, bir dönem Machester United forması giyen Brezilyalı futbolcu Anderson’ın transferini ‘gereksiz’ bulduğunu belirterek “Bugüne kadar yapılan transferlerin geneli çok iyi. Başkan Murat Sancak, büyük fedakârlık yapıyor. Böyle bir dönemde Adana Demirspor’a sahip çıkması önemli. Büyük harcamalar yapıyor, takdir ediyorum” diye konuştu.  “ADAPTASYON 6-7 HAFTA SÜRER” Mavi lacivertlilerin; Spor Toto 1. Lig’in ilk maçında zorlu bir Karabükspor karşılaşmasına çıkacaklarına dikkat çeken Adana Demirspor Kulübü Eski Başkanı Sedat Sözlü, “Adana Demirspor’un lige tam anlamıyla hazır olmasının 6-7 hafta süreceğini” bundan sonraki süreçte de takımın her geçen gün iyiye doğru yol alacağını sözlerine ekledi.
Adana Demirspor Kulübü Eski Başkanı Sedat Sözlü, başkan olduğu dönemde takımda forma giyen Mickael Pote'nin transferinin önemli olduğuna dikkat çekerek, takıma çok şey katacağına inandığını söyledi.

Sözlü, Karabük maçının zorlu geçeceğini, futbolcuların 6-7 hafta adaptasyon sürecinin ardından Demirspor’un iyi duruma geleceğini bildirdi. 

“TRANSFER ÜCRETİ ÖDENİRSE SORUN OLMAZ” 
Sözlü, Egemen’e yaptığı açıklamada, Pote’nin iki sezon forma giydiğini hatırlatarak, forvet oyuncu Pote'nin Adana Demirspor kadrosuna katılmasının sevindirici olduğunu kaydetti. Benin asıllı Fransız golcü, geçen sezon Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Apoel forması giymişti. Adana Demirspor Kulübü Eski Başkanı Sedat Sözlü, Pote’nin transfer ücretinin zamanında ödenmesi halinde hiçbir sorun yaşanmayacağını vurguladı. 
“ETO’O POTE’NİN YEDEĞİ OLUR”
Pote’nin çalışkan, işini iyi yapan, özel ilgi isteyen önemli bir futbolcu olduğuna dikkat çeken Sözlü, şunları kaydetti: “Transfer ücreti zamanında ödendikten sonra sorun olmaz. Sıkıntı yaşanırsa, bu durumu kendisine anlatmanız gerekir, parasal sorunla ilgili muhatap bulamazsa hırçınlaşır. Çok iyi bir futbolcudur ancak özel ilgi ister. Parası zamanında ödenmezse küser, temposu düşer. Ancak bunlar bu sene yaşanmayacak gibi, verimli olur. İnanın, bu ligde; Kamerun asıllı ünlü futbolcu Eto’o gelse Pote’nin yedeği olur.” 
“ANDERSON DIŞINDA TRANSFERLER ÇOK İYİ”
Sözlü, bir dönem Machester United forması giyen Brezilyalı futbolcu Anderson’ın transferini ‘gereksiz’ bulduğunu belirterek “Bugüne kadar yapılan transferlerin geneli çok iyi. Başkan Murat Sancak, büyük fedakârlık yapıyor. Böyle bir dönemde Adana Demirspor’a sahip çıkması önemli. Büyük harcamalar yapıyor, takdir ediyorum” diye konuştu. 
“ADAPTASYON 6-7 HAFTA SÜRER”
Mavi lacivertlilerin; Spor Toto 1. Lig’in ilk maçında zorlu bir Karabükspor karşılaşmasına çıkacaklarına dikkat çeken Adana Demirspor Kulübü Eski Başkanı Sedat Sözlü, “Adana Demirspor’un lige tam anlamıyla hazır olmasının 6-7 hafta süreceğini” bundan sonraki süreçte de takımın her geçen gün iyiye doğru yol alacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.