SÖZLÜ, YEŞİL BİR ADANA VAAT ETTİ

GÜNDEM 18.03.2019 - 18:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2090+ kez okundu.
 

SÖZLÜ, YEŞİL BİR ADANA VAAT ETTİ

    Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Adayı Hüseyin Sözlü, yeniden seçildiğinde hayata geçireceği projeleri “Vizyon 2023” adı altında kamuoyuna açıkladı. Sözlü’nün özellikle yeşil alanları artırma yönündeki projeleri dikkat çekiyor. Seçildiğinde daha yeşil bir Adana vadeden Sözlü, Seyhan Baraj gölü çevresinde ise dikkat çekici iyileştirmeler yapmayı hedefliyor. HADİSLE BAŞLADI Sözlü, Sheraton Otel’de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, AK Partili milletvekilleri  Ahmet Zenbilci, Tamer Dağlı, Abdullah Doğru’nun da katıldığı görkemli bir törenle, 5 yıllık dönemde yaptıklarıyla seçildiğinde gerçekleştireceği projelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Saba Tümer’in sunumuyla gerçekleştirilen proje tanıtımında konuşan Sözlü, İslam Peygamberi Hazreti Muhammed’in “İnsanlığa hizmet eden en hayırlınızdır” ardından ise “İman etmedikçe cennete giremezsiniz, birbirinizi sevmedikçe de iman etmiş olmazsınız” hadisini hatırlattı. İnsanı sevmeden yüceltmeden hiçbir şey olamayacağını dile getiren Sözlü, “Üreten belediyecilik anlayışıyla insana dokunmak gerektiğine” vurgu yaptı. İNSANIN GÖNLÜNÜ HOŞ TUTMALI Sözlü, “İnsanın gönlünü hoş tutmadığınız zaman, onun gözüne bakıp onun gönlüne talip olduğunu htirmezseniz; hizmetinizin bir anlamı kalmıyor. Hizmet üretmek ve insanların gönüllerine de hitap etmek. Genel başkanımızın tabiriyle üretken belediyecilik, Sayın cumhurbaşkanının ifadesiyle gönül belediyeciliği zaten yıllardır o anlayışla hizmet ettiğimiz için onun için yıllardır seçildim. Şehrimizi yaşadığımız yeri huzur iklimi haline getirmemiz lazım, bunu da beklentisiz olarak yaparsanız başarılı olursunuz.” diye konuştu. 

 

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Adayı Hüseyin Sözlü, yeniden seçildiğinde hayata geçireceği projeleri “Vizyon 2023” adı altında kamuoyuna açıkladı. Sözlü’nün özellikle yeşil alanları artırma yönündeki projeleri dikkat çekiyor. Seçildiğinde daha yeşil bir Adana vadeden Sözlü, Seyhan Baraj gölü çevresinde ise dikkat çekici iyileştirmeler yapmayı hedefliyor.

HADİSLE BAŞLADI

Sözlü, Sheraton Otel’de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, AK Partili milletvekilleri  Ahmet Zenbilci, Tamer Dağlı, Abdullah Doğru’nun da katıldığı görkemli bir törenle, 5 yıllık dönemde yaptıklarıyla seçildiğinde gerçekleştireceği projelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Saba Tümer’in sunumuyla gerçekleştirilen proje tanıtımında konuşan Sözlü, İslam Peygamberi Hazreti Muhammed’in “İnsanlığa hizmet eden en hayırlınızdır” ardından ise “İman etmedikçe cennete giremezsiniz, birbirinizi sevmedikçe de iman etmiş olmazsınız” hadisini hatırlattı. İnsanı sevmeden yüceltmeden hiçbir şey olamayacağını dile getiren Sözlü, “Üreten belediyecilik anlayışıyla insana dokunmak gerektiğine” vurgu yaptı.

İNSANIN GÖNLÜNÜ HOŞ TUTMALI

Sözlü, “İnsanın gönlünü hoş tutmadığınız zaman, onun gözüne bakıp onun gönlüne talip olduğunu htirmezseniz; hizmetinizin bir anlamı kalmıyor. Hizmet üretmek ve insanların gönüllerine de hitap etmek. Genel başkanımızın tabiriyle üretken belediyecilik, Sayın cumhurbaşkanının ifadesiyle gönül belediyeciliği zaten yıllardır o anlayışla hizmet ettiğimiz için onun için yıllardır seçildim. Şehrimizi yaşadığımız yeri huzur iklimi haline getirmemiz lazım, bunu da beklentisiz olarak yaparsanız başarılı olursunuz.” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.