Sporcu çocuklar sağlıklı nesiller

SİYASET 03.03.2019 - 18:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2431+ kez okundu.
 

Sporcu çocuklar sağlıklı nesiller

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sağlıklı nesiller için çocukların spora yönlendirilmesi gerektiğini vurguladı. 100. Yıl Spor Kulübü tesislerinde gençlerle buluşan Başkan Çetin, Büyük Önder Atatürk’ün, “Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünü anımsatarak, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasında sporun önemine değindi.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sporla uğraşan gençlerin kötü alışkanlıklar edinemeyeceğini belirterek, ailelerden çocuklarını spora yönlendirmelerini istedi. 100. Yıl Spor Kulübü tesislerinde sporcu gençlerle buluşan Başkan Çetin, burada meşaleler ve konfetilerle coşkulu şekilde karşılandı. Gençlere ve ailelerine seslenen Başkan Çetin, “Büyük Önder Atatürk, ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim’ diyor. Atatürk’ün dediği gibi spor yapan çocuklar ahlaklı ve sağlıklı olur. Spor yapan çocuk derslerinde de başarılı olur” şeklinde konuştu. DİĞER BELEDİYELEER ÖRNEK OLACAĞIZ Başkan Soner Çetin, Çukurova Belediyesi olarak bu gerekçelerle spora destek olduklarını, amatör spor kulüplerine yardımlarda bulunduklarını anlattı. Sadece futbol değil, salon sporlarında faaliyet gösteren kulüplerine destek verdiklerini belirten Başkan Çetin, “Bizim bu çabamız diğer belediyelere de örnek olacaktır” ifadesini kullandı. Başkan Çetin şöyle devam etti: SALON SPORLARINA DA DESTEK “Amatör sporlara yatırımlarımız ve desteğimiz tesisleşme anlamında da sürüyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğümüz birkaç projemiz var. Arsasını tahsis ettiğimiz atletizm pistine bulunduğu yerde tribünler var. Buraya kale direkleri dikip, çizgiler çizildiğinde Çukurova’ya nizami standartlarda bir stadyum kazandıracağız. Ayrıca biri 7 bin 500, diğeri 2 bin 500 kişilik iki spor salonu yapılacak. Bunun yanında tenis akademisi kuracağız. Burası adeta sporcu fabrikası olacak ve şampiyon tenisçiler yetişecek.” ZEMİN SUNİ ÇİM OLACAK İçinde bulundukları tesisi 100. Yıl Spor Kulübüne tahsis ettiklerini kaydeden Başkan Çetin, “Bize düşen sizlere destek olmaktır. Kısa zamanda buranın eksiklerini gidereceğiz. Zemini suni çim yapacağız” dedi. Verdiği destekler için teşekkür eden 100. Yıl Spor Kulübü Başkanı Gürol Ünsal da Başkan Çetin’e plaket verdi. Başkan Çetin’in sporcularla buluşmasına İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı İlker Akça da katıldı.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sağlıklı nesiller için çocukların spora yönlendirilmesi gerektiğini vurguladı. 100. Yıl Spor Kulübü tesislerinde gençlerle buluşan Başkan Çetin, Büyük Önder Atatürk’ün, “Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünü anımsatarak, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasında sporun önemine değindi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sporla uğraşan gençlerin kötü alışkanlıklar edinemeyeceğini belirterek, ailelerden çocuklarını spora yönlendirmelerini istedi.

100. Yıl Spor Kulübü tesislerinde sporcu gençlerle buluşan Başkan Çetin, burada meşaleler ve konfetilerle coşkulu şekilde karşılandı. Gençlere ve ailelerine seslenen Başkan Çetin, “Büyük Önder Atatürk, ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim’ diyor. Atatürk’ün dediği gibi spor yapan çocuklar ahlaklı ve sağlıklı olur. Spor yapan çocuk derslerinde de başarılı olur” şeklinde konuştu.

DİĞER BELEDİYELEER ÖRNEK OLACAĞIZ

Başkan Soner Çetin, Çukurova Belediyesi olarak bu gerekçelerle spora destek olduklarını, amatör spor kulüplerine yardımlarda bulunduklarını anlattı.

Sadece futbol değil, salon sporlarında faaliyet gösteren kulüplerine destek verdiklerini belirten Başkan Çetin, “Bizim bu çabamız diğer belediyelere de örnek olacaktır” ifadesini kullandı. Başkan Çetin şöyle devam etti:

SALON SPORLARINA DA DESTEK

“Amatör sporlara yatırımlarımız ve desteğimiz tesisleşme anlamında da sürüyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğümüz birkaç projemiz var. Arsasını tahsis ettiğimiz atletizm pistine bulunduğu yerde tribünler var. Buraya kale direkleri dikip, çizgiler çizildiğinde Çukurova’ya nizami standartlarda bir stadyum kazandıracağız. Ayrıca biri 7 bin 500, diğeri 2 bin 500 kişilik iki spor salonu yapılacak. Bunun yanında tenis akademisi kuracağız. Burası adeta sporcu fabrikası olacak ve şampiyon tenisçiler yetişecek.”

ZEMİN SUNİ ÇİM OLACAK

İçinde bulundukları tesisi 100. Yıl Spor Kulübüne tahsis ettiklerini kaydeden Başkan Çetin, “Bize düşen sizlere destek olmaktır. Kısa zamanda buranın eksiklerini gidereceğiz. Zemini suni çim yapacağız” dedi.

Verdiği destekler için teşekkür eden 100. Yıl Spor Kulübü Başkanı Gürol Ünsal da Başkan Çetin’e plaket verdi. Başkan Çetin’in sporcularla buluşmasına İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı İlker Akça da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.