Sporcumuz Volkan Öznergiz’in milli formayı başarı ile temsil edeceğine inancım tam.”

SPOR 31.05.2018 - 11:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2458+ kez okundu.
 

Sporcumuz Volkan Öznergiz’in milli formayı başarı ile temsil edeceğine inancım tam.”

-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ataşbak, Dünya Şampiyonasına Gidecek Olan Bedensel Engelli Sporcu Öznergiz’i Kabul Etti
  Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Dünya Şampiyonasına gidecek olan Bedensel Engelli Adanalı Milli Sporcu Volkan Öznergiz ile Atlas Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Zehra Eruçar’ı makamında kabul etti. Ataşbak, 3-12 Haziran tarihleri arasında Almanya’nın Berlin Kenti’nde gerçekleştirilecek “ IDM 2018 Dünya Şampiyonası” nda Yüzme  Milli takımına seçilen Volkan Öznergiz’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Engelli olmanın hiçbir zaman başarıya engel olmadığına vurgu yapan Ataşbak, “ İnanmak başarmanın yarısıdır. Engelli vatandaşlarımız Volkan’ı örnek alarak spora yönelene bilirler. Sporcumuz Volkan Öznergiz gideceği şampiyonadan madalya ile döneceğine ve milli formayı başarı ile temsil edeceğine inancım tamdır. Kendisine şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu. Atlas Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Zehra Eruçar, Volkan’ın çalışma azmi sayesinde bu başarıları elde ettiğini ifade ederek “ Sporcumuz çok gayretli çalışıyor ve bunun karşılığını alıyor. İnanıyorum ki Almanya’da başarılı bir performans koyup madalya ile kente dönecektir” dedi. Eruçar, sporcu sayısında büyük artış yaşandığını ve İl Müdürlüğüne ait tesisleri verimli bir şekilde kullandıklarını belirterek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür etti.    
-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ataşbak, Dünya Şampiyonasına Gidecek Olan Bedensel Engelli Sporcu Öznergiz’i Kabul Etti

 

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Dünya Şampiyonasına gidecek olan Bedensel Engelli Adanalı Milli Sporcu Volkan Öznergiz ile Atlas Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Zehra Eruçar’ı makamında kabul etti.

Ataşbak, 3-12 Haziran tarihleri arasında Almanya’nın Berlin Kenti’nde gerçekleştirilecek “ IDM 2018 Dünya Şampiyonası” nda Yüzme  Milli takımına seçilen Volkan Öznergiz’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Engelli olmanın hiçbir zaman başarıya engel olmadığına vurgu yapan Ataşbak, “ İnanmak başarmanın yarısıdır. Engelli vatandaşlarımız Volkan’ı örnek alarak spora yönelene bilirler. Sporcumuz Volkan Öznergiz gideceği şampiyonadan madalya ile döneceğine ve milli formayı başarı ile temsil edeceğine inancım tamdır. Kendisine şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.

Atlas Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Zehra Eruçar, Volkan’ın çalışma azmi sayesinde bu başarıları elde ettiğini ifade ederek “ Sporcumuz çok gayretli çalışıyor ve bunun karşılığını alıyor. İnanıyorum ki Almanya’da başarılı bir performans koyup madalya ile kente dönecektir” dedi.

Eruçar, sporcu sayısında büyük artış yaşandığını ve İl Müdürlüğüne ait tesisleri verimli bir şekilde kullandıklarını belirterek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.