Stoper Recai Can, gelecek vaad ediyor

SPOR 13.11.2018 - 12:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1490+ kez okundu.
 

Stoper Recai Can, gelecek vaad ediyor

  Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5. Grup takımlarından Adana Vefa 01 Spor’un başarılı stoperi Recai Can, uzun boyu ve güçlü fizik yapısı ile rakip forvetlerin korkulu rüyası oldu. Daha önce Torosspor, Adana Demirspor, Seyhan Belediyespor son olarak da Çukurova Belediyespor’da stoper olarak oynayan Recai Can, şimdi de Adana Vefa 01 Spor için ter döküyor. Teknik Direktör Burhanettin Turgut’un verdiği şansı iyi değerlendiren Can, ilk 11’in değişmez ismi oldu. Teknik kadronun da beklentisinin yüksek olduğu Can, 1999 doğumlu ve 1.86 boyunda. Uzun boyu ve güçlü kas yapısı ile defansta başarıyla top koşturan genç futbolu Can, Bölgesel Amatör Lig’de top koşturan örnek oyuncular arasında gösteriliyor. Can’ın, takım arkadaşlarıyla da uyum içinde olduğunu belirten Teknik Direktör Burhanettin Turgut, “Oyuncumuz hava toplarına da hakim. Yan toplarda dengeli yükselip topa ilk müdahaleyi yapabilecek kapasitede. Rakip forvet oyuncularının topa kafa vurma şansı olmuyor gibi. Pozisyonun gidişine kapılıp yerini kaybetmiyor. Ofsayt taktiğini çok iyi uyguluyor. Rakip oyuncuların kaleyi görmesini engelleyerek şut atmalarına müsaade etmeyerek kalecimizi de rahatlatıyor” diyerek oyuncusunun artı özelliklerini anlattı.

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5. Grup takımlarından Adana Vefa 01 Spor’un başarılı stoperi Recai Can, uzun boyu ve güçlü fizik yapısı ile rakip forvetlerin korkulu rüyası oldu.
Daha önce Torosspor, Adana Demirspor, Seyhan Belediyespor son olarak da Çukurova Belediyespor’da stoper olarak oynayan Recai Can, şimdi de Adana Vefa 01 Spor için ter döküyor.
Teknik Direktör Burhanettin Turgut’un verdiği şansı iyi değerlendiren Can, ilk 11’in değişmez ismi oldu. Teknik kadronun da beklentisinin yüksek olduğu Can, 1999 doğumlu ve 1.86 boyunda. Uzun boyu ve güçlü kas yapısı ile defansta başarıyla top koşturan genç futbolu Can, Bölgesel Amatör Lig’de top koşturan örnek oyuncular arasında gösteriliyor.
Can’ın, takım arkadaşlarıyla da uyum içinde olduğunu belirten Teknik Direktör Burhanettin Turgut, “Oyuncumuz hava toplarına da hakim. Yan toplarda dengeli yükselip topa ilk müdahaleyi yapabilecek kapasitede. Rakip forvet oyuncularının topa kafa vurma şansı olmuyor gibi. Pozisyonun gidişine kapılıp yerini kaybetmiyor. Ofsayt taktiğini çok iyi uyguluyor. Rakip oyuncuların kaleyi görmesini engelleyerek şut atmalarına müsaade etmeyerek kalecimizi de rahatlatıyor” diyerek oyuncusunun artı özelliklerini anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.