SU DAMLASI KOROSU’NDAN MEST EDEN KONSER

GENÇLİK 27.01.2017 - 17:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1241+ kez okundu.
 

SU DAMLASI KOROSU’NDAN MEST EDEN KONSER

    ADANA-Adana’da, Su Damlası Halk Müziği Korosu tarafından Türk Halk Müziği konseri verildi. Şef Orhan Üstekidağ, yönetimindeki konser büyük ilgi gördü. MUHTEŞEM BİR MÜZİK ZİYAFETİ SUNDULAR Koro, muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda ki konserin sunumunu Çiğdem Boğa yaptı. Su Damlası Halk Müziği Korosu tarafından  verilen konser dinleyenleri mest etti. HEM HÜZÜNLÜ, HEM NEŞELİ TÜRKÜLER… Koro, hem hüzünlü hem de neşeli türkülerden oluşan repertuarıyla dinleyenlere keyifli dakikalar yaşatırken zaman zaman da solo olarak solistler birbirinden değerli eserleri seslendirerek dinleyenlerin adeta kulaklarının pasını sildi.  KONSERE KATILANLAR TEŞEKKÜR ETTİ Konesre katılanlar Şef Orhan Üstekidağ ve koroda bulunanlara  teşekkür ederek, “Birkaç saat bile olsa böyle konserlerle biraz da olsa moral buluyoruz. Bizim sevgiye ihtiyacımız var.  Koristlerimize, saz üstadlarımıza ve sevgili şefimize çok teşekkür ediyoruz” dediler. KOROYU AYAKTA ALKIŞLADILAR Şef Orhan Üstekidağ yönetimindeki ses sanatçıları, koro ve solo halinde türküler seslendirdi. Konserde sanatçılar, seslendirdikleri türkülerle izleyenlere neşeli ve duygusal anlar yaşattı. Çeşitli yörelerden türküler okunan konserin bitiminde dinleyiciler  sanatçıları ayakta alkışladı. (EGEMEN)      

 

 

ADANA-Adana’da, Su Damlası Halk Müziği Korosu tarafından Türk Halk Müziği konseri verildi.

Şef Orhan Üstekidağ, yönetimindeki konser büyük ilgi gördü.

MUHTEŞEM BİR MÜZİK ZİYAFETİ SUNDULAR

Koro, muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda ki konserin sunumunu Çiğdem Boğa yaptı. Su Damlası Halk Müziği Korosu tarafından  verilen konser dinleyenleri mest etti.

HEM HÜZÜNLÜ, HEM NEŞELİ TÜRKÜLER…

Koro, hem hüzünlü hem de neşeli türkülerden oluşan repertuarıyla dinleyenlere keyifli dakikalar yaşatırken zaman zaman da solo olarak solistler birbirinden değerli eserleri seslendirerek dinleyenlerin adeta kulaklarının pasını sildi. 

KONSERE KATILANLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Konesre katılanlar Şef Orhan Üstekidağ ve koroda bulunanlara  teşekkür ederek, “Birkaç saat bile olsa böyle konserlerle biraz da olsa moral buluyoruz. Bizim sevgiye ihtiyacımız var.  Koristlerimize, saz üstadlarımıza ve sevgili şefimize çok teşekkür ediyoruz” dediler.

KOROYU AYAKTA ALKIŞLADILAR

Şef Orhan Üstekidağ yönetimindeki ses sanatçıları, koro ve solo halinde türküler seslendirdi. Konserde sanatçılar, seslendirdikleri türkülerle izleyenlere neşeli ve duygusal anlar yaşattı. Çeşitli yörelerden türküler okunan konserin bitiminde dinleyiciler  sanatçıları ayakta alkışladı. (EGEMEN)

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.