SultanahmetKöftecisiKKTC’de 4 şubedahaaçacak

GÜNDEM 21.07.2018 - 10:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2287+ kez okundu.
 

SultanahmetKöftecisiKKTC’de 4 şubedahaaçacak

1920 SultanahmetKöftecisiOnursalBaşkanı Mehmet S. Tezçakın: “KKTC'debüyükbirimalathanekurup, Gazimağusamerkez, DoğuAkdenizÜniversitesi, LefkoşeveGirne’de 4 dükkandahaaçacağız.”       İstanbul’unasırlıklezzetdurağı 1920 SultanahmetKöftecisi, büyükilgigördükleriKuzeyKıbrısTürkCumhuriyeti’nde  (KKTC) 4 şubedahaaçacak. 1920 SultanahmetKöftecisiOnursalBaşkanı Mehmet S. Tezçakın, Gazimağusa’dakiCitymallAVM’deaçtıklarışubeningördüğüilgidenbüyükmemnuniyetduyduklarınısöyledi. KKTC’ninkurucuCumhurbaşkanımerhumRaufDenktaş’ınSultanahmetKöftecisi’ninmüdavimleriarasındayeraldığını, resmiya da özel İstanbul ziyaretlerindeSultanahmetköftesinitatmadanülkesinedönmediğinianımsatanTezçakın, “Dükkanımızayapılanbuziyaretlermedyada da yeraldığındanKKTC’livatandaşlarınbizekarşıözelbirilgisivardı. İsanbul’ayoludüşenKKTC’likardeşlerimizinbüyükçoğunluğudükkanımızagelir, bizdenyavruvatandadükkanaçmamızıisterdi” dedi. Yıllardırplanladıkları KKTC projesinde ilk adımıCityMallileattıklarını, yoğunilgiüzerineyeniyatırımlaryapmakararıaldıklarınıkaydedenTezçakın, “Bu kararımızdaşirketimizCEO’suMertTezçakınbaşkanlığındayürütülenTurqualityçalışmalarınıntamamlanmaaşamasınagelmesi de etkilioldu. TurqualitydesteğininsağlayacağıgüçleçokyakındaKKTC'debüyükbirimalathanekuracağız.Ardından, Gazimağusamerkez, DoğuAkdenizÜniversitesi, Lefkoşe  ve  Girne’de4 dükkandahaaçacağız” diyekonuştu. Son yıllarda yurt dışıyatırımlaraağırlık veren1920 SultanahmetKöftecisi’nin, KKTC’ninyanısıraAlmanya, İngiltereveAzerbaycan’da da şubeleribulunuyor.  

1920 SultanahmetKöftecisiOnursalBaşkanı Mehmet S. Tezçakın: “KKTC'debüyükbirimalathanekurup, Gazimağusamerkez, DoğuAkdenizÜniversitesi, LefkoşeveGirne’de 4 dükkandahaaçacağız.”

 

 

 

İstanbul’unasırlıklezzetdurağı 1920 SultanahmetKöftecisi, büyükilgigördükleriKuzeyKıbrısTürkCumhuriyeti’nde  (KKTC) 4 şubedahaaçacak.

1920 SultanahmetKöftecisiOnursalBaşkanı Mehmet S. Tezçakın, Gazimağusa’dakiCitymallAVM’deaçtıklarışubeningördüğüilgidenbüyükmemnuniyetduyduklarınısöyledi.

KKTC’ninkurucuCumhurbaşkanımerhumRaufDenktaş’ınSultanahmetKöftecisi’ninmüdavimleriarasındayeraldığını, resmiya da özel İstanbul ziyaretlerindeSultanahmetköftesinitatmadanülkesinedönmediğinianımsatanTezçakın, “Dükkanımızayapılanbuziyaretlermedyada da yeraldığındanKKTC’livatandaşlarınbizekarşıözelbirilgisivardı. İsanbul’ayoludüşenKKTC’likardeşlerimizinbüyükçoğunluğudükkanımızagelir, bizdenyavruvatandadükkanaçmamızıisterdi” dedi.

Yıllardırplanladıkları KKTC projesinde ilk adımıCityMallileattıklarını, yoğunilgiüzerineyeniyatırımlaryapmakararıaldıklarınıkaydedenTezçakın, “Bu kararımızdaşirketimizCEO’suMertTezçakınbaşkanlığındayürütülenTurqualityçalışmalarınıntamamlanmaaşamasınagelmesi de etkilioldu. TurqualitydesteğininsağlayacağıgüçleçokyakındaKKTC'debüyükbirimalathanekuracağız.Ardından, Gazimağusamerkez, DoğuAkdenizÜniversitesi, Lefkoşe  ve  Girne’de4 dükkandahaaçacağız” diyekonuştu.

Son yıllarda yurt dışıyatırımlaraağırlık veren1920 SultanahmetKöftecisi’nin, KKTC’ninyanısıraAlmanya, İngiltereveAzerbaycan’da da şubeleribulunuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.