Tan: Basın demokrasinin vazgeçilmezidir

GÜNDEM 25.02.2020 - 16:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1259+ kez okundu.
 

Tan: Basın demokrasinin vazgeçilmezidir

Demokrat Parti (DP) Adana İl Başkanı Ömer Tan, gazetecilerin demokrasilerin vazgeçilmezlerinden olduğunu söyledi.  Tan, partisinin il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir'i ziyaret etti. Tan, her koşulda görev yapan gazetecilerin zoru başardıklarını kaydetti. Tarafsız, bağımsız ve özgür gazeteciliğin yanında olduklarına vurgu yapan Tan, yeniden başkanlığa seçilen Esendemir'e başarı diledi. Esendemir ise, DP başkan ve yöneticilerinin ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirterek, en kısa zamanda iade-i ziyaret yapacağı sözü verdi.

Demokrat Parti (DP) Adana İl Başkanı Ömer Tan, gazetecilerin demokrasilerin vazgeçilmezlerinden olduğunu söyledi. 

Tan, partisinin il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir'i ziyaret etti. Tan, her koşulda görev yapan gazetecilerin zoru başardıklarını kaydetti. Tarafsız, bağımsız ve özgür gazeteciliğin yanında olduklarına vurgu yapan Tan, yeniden başkanlığa seçilen Esendemir'e başarı diledi. Esendemir ise, DP başkan ve yöneticilerinin ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirterek, en kısa zamanda iade-i ziyaret yapacağı sözü verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.