TANRIKULU’NUN İYİ PROJELERİ VAR

SİYASET 23.11.2018 - 14:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1764+ kez okundu.
 

TANRIKULU’NUN İYİ PROJELERİ VAR

FEKE HER ALANDA KALKINACAK İYİ Parti Feke Belediye Başkan aday adayı Kürşat Hamza Tanrıkulu, ilçenin her alanda kalkınması için projeleri olduğunu belirterek, “Ayrımsız gayrımsız hizmet edeceğim, belediyenin bütçesi ilçede her türlü yatırımı yapmaya fırsat veriyor. Halkçı ve üretken bir belediye için gece-gündüz çalışacağım” dedi.  VERDİĞİ SÖZLERİ YERİNE GETİRMEDİ  Tanrıkulu, gazetemizi ziyaret ederek Kurucumuz Hakan Denizli ile bir süre görüştü. Tanrıkulu, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel’in 9 köyü içine alan Tapan’a su getireceği yönünde söz vermesine rağmen 2014 yerel seçimlerinden bu yana bu işi başaramadığını söyledi. Yaz aylarında nüfusu katlanan Tapan’ın yolu, suyu, kanalizasyon bağlantıları olmadığını aktaran Tanrıkulu, seçilmesi halinde ilk işinin Tapan’a su getirmek, yolları yapıp, altyapısını tamamlamak olacağını bildirdi. Tanrıkulu, ilçenin sorunlarının çözümü için seçilecek belediye başkanlarının Ankara ile iyi iletişim kurması gerektiğine dikkat çekerek “Bugün Feke’nin suyu da yetersiz. Bunlar için sıkı çalışmak, proje üretip yetkili ve etkili makamlara sunmak gerekiyor” diye konuştu.  ÜRETKEN VE ÇALIŞKAN BELEDİYE  Feke’nin Adana’nın en bereketli topraklarına sahip ilçelerinden olduğunu vurgulayan Tanrıkulu, “Feke sevdasıyla yola çıktım. İlçemde belediye öncülüğünde kuracağım kooperatifle tarımsal üretimi artırıp hayvancılığı canlandıracağım. Üretken, çalışkan bir belediye ortaya koymak istiyorum” dedi.

FEKE HER ALANDA KALKINACAK

İYİ Parti Feke Belediye Başkan aday adayı Kürşat Hamza Tanrıkulu, ilçenin her alanda kalkınması için projeleri olduğunu belirterek, “Ayrımsız gayrımsız hizmet edeceğim, belediyenin bütçesi ilçede her türlü yatırımı yapmaya fırsat veriyor. Halkçı ve üretken bir belediye için gece-gündüz çalışacağım” dedi. 
VERDİĞİ SÖZLERİ YERİNE GETİRMEDİ 
Tanrıkulu, gazetemizi ziyaret ederek Kurucumuz Hakan Denizli ile bir süre görüştü. Tanrıkulu, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel’in 9 köyü içine alan Tapan’a su getireceği yönünde söz vermesine rağmen 2014 yerel seçimlerinden bu yana bu işi başaramadığını söyledi. Yaz aylarında nüfusu katlanan Tapan’ın yolu, suyu, kanalizasyon bağlantıları olmadığını aktaran Tanrıkulu, seçilmesi halinde ilk işinin Tapan’a su getirmek, yolları yapıp, altyapısını tamamlamak olacağını bildirdi. Tanrıkulu, ilçenin sorunlarının çözümü için seçilecek belediye başkanlarının Ankara ile iyi iletişim kurması gerektiğine dikkat çekerek “Bugün Feke’nin suyu da yetersiz. Bunlar için sıkı çalışmak, proje üretip yetkili ve etkili makamlara sunmak gerekiyor” diye konuştu. 
ÜRETKEN VE ÇALIŞKAN BELEDİYE 
Feke’nin Adana’nın en bereketli topraklarına sahip ilçelerinden olduğunu vurgulayan Tanrıkulu, “Feke sevdasıyla yola çıktım. İlçemde belediye öncülüğünde kuracağım kooperatifle tarımsal üretimi artırıp hayvancılığı canlandıracağım. Üretken, çalışkan bir belediye ortaya koymak istiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.