Tapçı tarafından Ataşbak’a forma hediye edildi.

DÜNYA 25.06.2018 - 10:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2330+ kez okundu.
 

Tapçı tarafından Ataşbak’a forma hediye edildi.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Adana Şube Yönetimini ve hakemleri makamında kabul etti. Ataşbak, hakemliğin zor bir iş olduğuna vurgu yaparak, “Son zamanlar da hakemlik çok ciddileşti. Saygı duyulan bir iş oldu” diye konuştu. Derneğin başında bir bayanın başkan olarak bulunmasının her zaman avantaj olduğunu belirten Ataşbak şunları söyledi: Ben ve kurumum her zaman yanınızdayız. Birlik ve beraberliğiniz mutlaka başarıyı getirecektir. İnşallah başlattığınız yenilik ve birliğiniz süper lig hakemi çıkaracaktır diye düşünüyorum. Adana her türlü başarıya açık bir il. Derneğinize her zaman kapım açıktır. Biz sporun her kesimine yardımcı olmaya hazırız. Yeni bir dernek olduğunuzdan dolayı sizleri Tebrik ediyor. Başarılar diliyorum.” -Adana İçin İlyas Ayan Önemli bir şanstır- Ataşbak, genç ve tecrübeli hakemlerle olmaktan yana çok mutlu olduğunu ifade ederek “Adana’nın duayen isimlerinden İlyas Ayan hocamız bizim için çok önemli biridir. Genç arkadaşlarımız bunu fırsata çevirmelidir. Ayrıca İlyas Ayan hocamıza rahatsızlığından dolayı çok üzüldük ve büyük geçmiş olsun. Örnek olunacak bir insan” dedi. -Tapçı: “ İl müdürümüz camiamız için bizlere sürekli destek veriyor” TFFHGD Adana Şube Başkanı Tülay Tapçı, kendilerini makamında kabul eden il Müdürü Ataşbak’a teşekkür etti. Tapçı, “Amatör spor camiasına verdiğiniz hizmet ve desteklerin dışında camiamız için yapmış olduğunuz destekler bizleri mutlu ediyor. Bu desteğiniz  sayesinde hakemlerimiz rahat eğitim görüyorlar.Özellikle yapmış olduğumuz etkinliklerinde onure eden yaklaşımlarınız bizlere güç veriyor. Sezon boyunca Adana Hakem ve Gözlemci Camiasına vermiş olduğunuz hizmet ve desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. Konuşmalar sonrasında Şube Başkanı Tülay Tapçı, İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a forma hediye etti.  

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Adana Şube Yönetimini ve hakemleri makamında kabul etti.

Ataşbak, hakemliğin zor bir iş olduğuna vurgu yaparak, “Son zamanlar da hakemlik çok ciddileşti. Saygı duyulan bir iş oldu” diye konuştu.

Derneğin başında bir bayanın başkan olarak bulunmasının her zaman avantaj olduğunu belirten Ataşbak şunları söyledi:

Ben ve kurumum her zaman yanınızdayız. Birlik ve beraberliğiniz mutlaka başarıyı getirecektir. İnşallah başlattığınız yenilik ve birliğiniz süper lig hakemi çıkaracaktır diye düşünüyorum. Adana her türlü başarıya açık bir il. Derneğinize her zaman kapım açıktır. Biz sporun her kesimine yardımcı olmaya hazırız. Yeni bir dernek olduğunuzdan dolayı sizleri Tebrik ediyor. Başarılar diliyorum.”

-Adana İçin İlyas Ayan Önemli bir şanstır-

Ataşbak, genç ve tecrübeli hakemlerle olmaktan yana çok mutlu olduğunu ifade ederek “Adana’nın duayen isimlerinden İlyas Ayan hocamız bizim için çok önemli biridir. Genç arkadaşlarımız bunu fırsata çevirmelidir. Ayrıca İlyas Ayan hocamıza rahatsızlığından dolayı çok üzüldük ve büyük geçmiş olsun. Örnek olunacak bir insan” dedi.

-Tapçı: “ İl müdürümüz camiamız için bizlere sürekli destek veriyor”

TFFHGD Adana Şube Başkanı Tülay Tapçı, kendilerini makamında kabul eden il Müdürü Ataşbak’a teşekkür etti.

Tapçı, “Amatör spor camiasına verdiğiniz hizmet ve desteklerin dışında camiamız için yapmış olduğunuz destekler bizleri mutlu ediyor. Bu desteğiniz  sayesinde hakemlerimiz rahat eğitim görüyorlar.Özellikle yapmış olduğumuz etkinliklerinde onure eden yaklaşımlarınız bizlere güç veriyor. Sezon boyunca Adana Hakem ve Gözlemci Camiasına vermiş olduğunuz hizmet ve desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmalar sonrasında Şube Başkanı Tülay Tapçı, İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a forma hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.