TARSİM ALASA’nın Özel Konuğu Oldu!

EKONOMİ 04.06.2018 - 09:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2476+ kez okundu.
 

TARSİM ALASA’nın Özel Konuğu Oldu!

TARSİM, geçtiğimiz günlerde, Peru’nun Lima şehrinde düzenlenen “15. Uluslararası ALASA (Latin Amerika Bitkisel Ürün Sigortalarını Geliştirme Birliği) Kongresi”ne özel konuk olarak katılım sağlayarak, başarısını dünya ülkelerine anlattı. TARSİM Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kemaloğlu ve Genel Müdür Yusuf Cemil Satoğlu’nun katıldığı Kongre’de, Türkiye deneyimleri paylaşıldı. Latin Amerika’da uygulanan tarım sigortalarının gelişimi ve uygulanmakta olan kamu-özel sektör işbirliği sistemleri, tarım sigortalarında teknolojinin kullanımı, tarımda kredi ve sigortanın önemi gibi konular görüşüldü. Program çerçevesinde, Lima’daki Türkiye Cumhuriyeti Peru Büyükelçiliği ziyaret edilerek, Türkiye ile Peru arasındaki ekonomik ve ticari işbirliği çalışmaları hakkında bilgi alındı.      

TARSİM, geçtiğimiz günlerde, Peru’nun Lima şehrinde düzenlenen “15. Uluslararası ALASA (Latin Amerika Bitkisel Ürün Sigortalarını Geliştirme Birliği) Kongresi”ne özel konuk olarak katılım sağlayarak, başarısını dünya ülkelerine anlattı.

TARSİM Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kemaloğlu ve Genel Müdür Yusuf Cemil Satoğlu’nun katıldığı Kongre’de, Türkiye deneyimleri paylaşıldı. Latin Amerika’da uygulanan tarım sigortalarının gelişimi ve uygulanmakta olan kamu-özel sektör işbirliği sistemleri, tarım sigortalarında teknolojinin kullanımı, tarımda kredi ve sigortanın önemi gibi konular görüşüldü.

Program çerçevesinde, Lima’daki Türkiye Cumhuriyeti Peru Büyükelçiliği ziyaret edilerek, Türkiye ile Peru arasındaki ekonomik ve ticari işbirliği çalışmaları hakkında bilgi alındı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.