TARSİM’İN YENİ BAŞKANI HASAN ÖZLÜ!

SİYASET 31.10.2018 - 15:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1801+ kez okundu.
 

TARSİM’İN YENİ BAŞKANI HASAN ÖZLÜ!

  Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini, Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdürü Hasan Özlü üstlendi. Başkan Yardımcılığı görevini ise Hazine ve Maliye Bakanlığı’nı temsilen Dr. Ahmet Genç sürdürmeye devam edecek. TARSİM Yönetim Kurulu Üyeleri şu şekilde; İsmail Kemaloğlu - Tarım ve OrmanBakanlığı Murat Kayacı -  Hazine ve MaliyeBakanlığı Mehmet AkifEroğlu - Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Dr. Mehmet Fethi Güven - Türkiye ZiraatOdaları Birliği (TZOB) Yusuf Cemil Satoğlu - TarımSigortalarıHavuzİşletmesiAnonimŞirketi - GenelMüdür   HASAN ÖZLÜ Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürü & Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek öğrenimini Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde tamamladı. 1983 yılında, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü İşletme ve Bakım Dairesi Başkanlığı’nda İşletme ve Bakım Mühendisi olarak göreve başladı. 1989-1991 yılları arasında Amerika Birleşik Devletlerinde UtahState Üniversitesi’nde Ekonomi dalında Master Programını tamamladı. DSİ Genel Müdürlüğünde Dış İlişkiler Müşavirliği, Daire Başkanlığı, 5. Dünya Su Forumu Koordinatörlüğü görevlerinden sonra 2009 yılından itibaren Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Başmüfettiş olarak vazife yaptı. 16 Mart 2017 tarihinde Tarım ve Orman Bakanlığına Müsteşar Yardımcısı V. olarak, 18.08.2018 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Tarım Reformu Genel Müdürü olarak atandı.

 

Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini, Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdürü Hasan Özlü üstlendi. Başkan Yardımcılığı görevini ise Hazine ve Maliye Bakanlığı’nı temsilen Dr. Ahmet Genç sürdürmeye devam edecek.

TARSİM Yönetim Kurulu Üyeleri şu şekilde;

  • İsmail Kemaloğlu - Tarım ve OrmanBakanlığı
  • Murat Kayacı -  Hazine ve MaliyeBakanlığı
  • Mehmet AkifEroğlu - Türkiye Sigorta Birliği (TSB)
  • Dr. Mehmet Fethi Güven - Türkiye ZiraatOdaları Birliği (TZOB)
  • Yusuf Cemil Satoğlu - TarımSigortalarıHavuzİşletmesiAnonimŞirketi - GenelMüdür

 

HASAN ÖZLÜ

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürü &

Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) Yönetim Kurulu Başkanı

Yüksek öğrenimini Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde tamamladı. 1983 yılında, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü İşletme ve Bakım Dairesi Başkanlığı’nda İşletme ve Bakım Mühendisi olarak göreve başladı. 1989-1991 yılları arasında Amerika Birleşik Devletlerinde UtahState Üniversitesi’nde Ekonomi dalında Master Programını tamamladı. DSİ Genel Müdürlüğünde Dış İlişkiler Müşavirliği, Daire Başkanlığı, 5. Dünya Su Forumu Koordinatörlüğü görevlerinden sonra 2009 yılından itibaren Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Başmüfettiş olarak vazife yaptı. 16 Mart 2017 tarihinde Tarım ve Orman Bakanlığına Müsteşar Yardımcısı V. olarak, 18.08.2018 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Tarım Reformu Genel Müdürü olarak atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.