Taşköprü Lions’dan Gençlik Merkezine Destek

KÜLTÜR-SANAT 28.11.2017 - 14:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1791+ kez okundu.
 

Taşköprü Lions’dan Gençlik Merkezine Destek

Adana Taşköprü Lions kulübü  bağımlı çocukların rehabilite edildiği Gençlik Merkezi ne kitap,çalışma masaları ve sandalye yardımı yaptılar.  Dönem başkanı,Ln.Murat Balıkçıoğlu,” Daha önce gelir getirici yaptığımız kahvaltının gelirlerini  Gençlik Merkezi’ne aktardık.Daha önce yönetimle konuşmamız sonucu burada normal hayata uyumu sağlamaya çalışan çocukların çalışma masası,sandalyesi ve  okuma kitaplarına ihtiyaç olduğu tespit edilmişti.Bu çocuklar bizimde çocuklarımız.Gençlik Merkezi yönetimine ayrıca çok teşekkür ederiz.” Dedi. Gelen malzemeler yönetime teslim edildi.

Adana Taşköprü Lions kulübü  bağımlı çocukların rehabilite edildiği Gençlik Merkezi ne kitap,çalışma masaları ve sandalye yardımı yaptılar. 

Dönem başkanı,Ln.Murat Balıkçıoğlu,” Daha önce gelir getirici yaptığımız kahvaltının gelirlerini  Gençlik Merkezi’ne aktardık.Daha önce yönetimle konuşmamız sonucu burada normal hayata uyumu sağlamaya çalışan çocukların çalışma masası,sandalyesi ve  okuma kitaplarına ihtiyaç olduğu tespit edilmişti.Bu çocuklar bizimde çocuklarımız.Gençlik Merkezi yönetimine ayrıca çok teşekkür ederiz.” Dedi.

Gelen malzemeler yönetime teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.