Taşköprü Lions’dan Gözeşeli Kontrolü

KÜLTÜR-SANAT 10.01.2018 - 12:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2216+ kez okundu.
 

Taşköprü Lions’dan Gözeşeli Kontrolü

Adana Taşköprü Lions Kulübü Uluslar arası Lions Kulüplerinin de önemsediği göz sağlığı kontörlü için kolları sıvadı. Dönem Başkanı Ln.Murat Balıkçıoğlu,”Çocuklarımızın en büyük sorunu fark edilmeyen göz kusurları bu durum onların öğrenimini de geciktiriyor.Genel de çok fark edilmeyen göz kusuru ön tespitle en azından fark edilebiliyor. Ayrıca Gözeşeli kartlarımız çok okula dağıtılmış durum da kullanımı çok basit olan kartlar sayesin de çok öğrencinin fark edilmeyen göz kusurları tespit edilmiş ve ailelere bilgisi verilmiştir.” Öğrencileri kulüp üyeleri  ufak tefek hediyelerle mutlu ederken kontroller de yapıldı.

Adana Taşköprü Lions Kulübü Uluslar arası Lions Kulüplerinin de önemsediği göz sağlığı kontörlü için kolları sıvadı.

Dönem Başkanı Ln.Murat Balıkçıoğlu,”Çocuklarımızın en büyük sorunu fark edilmeyen göz kusurları bu durum onların öğrenimini de geciktiriyor.Genel de çok fark edilmeyen göz kusuru ön tespitle en azından fark edilebiliyor. Ayrıca Gözeşeli kartlarımız çok okula dağıtılmış durum da kullanımı çok basit olan kartlar sayesin de çok öğrencinin fark edilmeyen göz kusurları tespit edilmiş ve ailelere bilgisi verilmiştir.”

Öğrencileri kulüp üyeleri  ufak tefek hediyelerle mutlu ederken kontroller de yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.