TATİLDE EĞLENCENİN KEYFİ 01 BURDA AVM’DE ÇIKAR

GÜNDEM 16.01.2020 - 13:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2535+ kez okundu.
 

TATİLDE EĞLENCENİN KEYFİ 01 BURDA AVM’DE ÇIKAR

  Adana ve bölge halkını ilklerle buluşturarak özel deneyimler yaşatan 01 Burda AVM, minik ziyaretçilerini okulların ara tatilinde birbirinden eğlenceli etkinliklerle buluşturuyor… 01 Burda AVM’de sömestr eğlence ve neşe dolu geçiyor! Çocuklar, 01 Burda AVM’de tatil boyunca unutulmaz maceralar yaşayacak. 01 Burda AVM, minik ziyaretçilerini tatilde birbirinden eğlenceli ve ücretsiz etkinliklerle ağırlıyor. Çocuklar, TRT’nin sevilen çizgi film karakterleri “Rafadan Tayfa”, “Kuzucuk” ve animasyon dizisi “Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi” karakterlerinin hazırladığı şovlar ile eğlenceli anlar geçirecek, hatıra fotoğrafları çekilip, şarkılarla, oyunlarla eğlence dolu bir dünyanın keyfini çıkaracak. Sihirli Patiler Orkestrası; 23 Ocak’ta 01 Burda PGM sahnesinde çocuklarla buluşacak, muhteşem şarkıları ve show’ları ile unutulmaz anlar yaşatacak. Biletleri 01 Burda AVM bilet gişeden temin edilebilecek Sihirli Patiler Orkestrası’nda Tavşan Badi, Kedi Boncuk, Çomar Nuri, Kaplumbağa Bugi, Sūslū Fino ve Buldok Rifki yer alıyor. 01 Burda AVM’de öğrenciler İstanbul Balmumu Heykel Müzesi’ni indirimli gezebilecek, tarihsel ve unutulmaz ünlü isimlerle tanışacak. Adana’nın ilk trambolin parkında doyasıya eğlenirken Playtime’da soft play deneyimi ile eğlence dolu bir dünyaya merhaba diyecek. Dijital oyun meraklısı öğrenciler, 01 Burda FDR Oyun Cumhuriyeti’nde birbirinden farklı pek çok oyunu deneyimleyebilecek. Konforu yüksek performansla buluşturan FDR Oyun Cumhuriyeti’nde e-sporcuların kullandığı güncel donanım ve ekipmanları kullanma fırsatı yakalayacak. Çocuklar sömestr boyunca birbirinden keyifli ve öğretici etkinliklerle eğlenirken, çocuk olmanın tadını 01 Burda AVM’nin eğlenceli ve keşif dolu dünyasında çıkaracak.   Program Akışı Rafadan Tayfa: 17-18-19 Ocak _ 14.00, 16.00, 18.00 Kuzucuk: 20-26 Ocak_ 13:00 - 15:00 - 17:00 -18.30 Uğur Böceği ile Kara Kedi: 27 Ocak-2 Şubat_ 13:00 - 15:00 - 17:00 – 18.30 01 Burda AVM hakkında: 01 Burda AVM, Adana ve tüm bölgedeki farklı beğeni ve ihtiyaçlara cevap verecek bir alışveriş merkezi olma özelliği taşımaktadır. Yeni nesil bir yaşam merkezi olarak tasarlanan 01 Burda, benzersiz atmosferi, ziyaretçilerine sunduğu eğlenceli ve kültürel etkinliklerle Adana halkının alışveriş alışkanlıklarında değişim ve dönüşüme öncülük etmektedir. 01 Burda, tüm ihtiyaçları tek bir çatı altında karşılamakta, yeni nesil alışveriş merkezi anlayışı ile konuklarına farklı bir alışveriş deneyimi sunmaktadır.

 

Adana ve bölge halkını ilklerle buluşturarak özel deneyimler yaşatan 01 Burda AVM, minik ziyaretçilerini okulların ara tatilinde birbirinden eğlenceli etkinliklerle buluşturuyor…

01 Burda AVM’de sömestr eğlence ve neşe dolu geçiyor! Çocuklar, 01 Burda AVM’de tatil boyunca unutulmaz maceralar yaşayacak.

01 Burda AVM, minik ziyaretçilerini tatilde birbirinden eğlenceli ve ücretsiz etkinliklerle ağırlıyor. Çocuklar, TRT’nin sevilen çizgi film karakterleri “Rafadan Tayfa”, “Kuzucuk” ve animasyon dizisi “Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi” karakterlerinin hazırladığı şovlar ile eğlenceli anlar geçirecek, hatıra fotoğrafları çekilip, şarkılarla, oyunlarla eğlence dolu bir dünyanın keyfini çıkaracak.

Sihirli Patiler Orkestrası; 23 Ocak’ta 01 Burda PGM sahnesinde çocuklarla buluşacak, muhteşem şarkıları ve show’ları ile unutulmaz anlar yaşatacak. Biletleri 01 Burda AVM bilet gişeden temin edilebilecek Sihirli Patiler Orkestrası’nda Tavşan Badi, Kedi Boncuk, Çomar Nuri, Kaplumbağa Bugi, Sūslū Fino ve Buldok Rifki yer alıyor.

01 Burda AVM’de öğrenciler İstanbul Balmumu Heykel Müzesi’ni indirimli gezebilecek, tarihsel ve unutulmaz ünlü isimlerle tanışacak. Adana’nın ilk trambolin parkında doyasıya eğlenirken Playtime’da soft play deneyimi ile eğlence dolu bir dünyaya merhaba diyecek.

Dijital oyun meraklısı öğrenciler, 01 Burda FDR Oyun Cumhuriyeti’nde birbirinden farklı pek çok oyunu deneyimleyebilecek. Konforu yüksek performansla buluşturan FDR Oyun Cumhuriyeti’nde e-sporcuların kullandığı güncel donanım ve ekipmanları kullanma fırsatı yakalayacak.

Çocuklar sömestr boyunca birbirinden keyifli ve öğretici etkinliklerle eğlenirken, çocuk olmanın tadını 01 Burda AVM’nin eğlenceli ve keşif dolu dünyasında çıkaracak.

 

Program Akışı

Rafadan Tayfa: 17-18-19 Ocak _ 14.00, 16.00, 18.00

Kuzucuk: 20-26 Ocak_ 13:00 - 15:00 - 17:00 -18.30

Uğur Böceği ile Kara Kedi: 27 Ocak-2 Şubat_ 13:00 - 15:00 - 17:00 – 18.30

01 Burda AVM hakkında:

01 Burda AVM, Adana ve tüm bölgedeki farklı beğeni ve ihtiyaçlara cevap verecek bir alışveriş merkezi olma özelliği taşımaktadır. Yeni nesil bir yaşam merkezi olarak tasarlanan 01 Burda, benzersiz atmosferi, ziyaretçilerine sunduğu eğlenceli ve kültürel etkinliklerle Adana halkının alışveriş alışkanlıklarında değişim ve dönüşüme öncülük etmektedir. 01 Burda, tüm ihtiyaçları tek bir çatı altında karşılamakta, yeni nesil alışveriş merkezi anlayışı ile konuklarına farklı bir alışveriş deneyimi sunmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.