TATİLE GİTTİ KOLTUĞUNDAN OLDU!

GÜNDEM 12.01.2020 - 19:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2592+ kez okundu.
 

TATİLE GİTTİ KOLTUĞUNDAN OLDU!

    Geçen yıl kış mevsiminde yaşanan felakette yeterli çabayı göstermediği öne sürülen, bu yılki sel felaketinde de yılbaşı tatiline çıkan Devlet Su İşleri (DSİ) 6. Bölge Müdürü Abdul Kasım Sarımehmet, koltuğundan oldu. 56 yıl aradan sonra metrekareye düşen 247 kilogram yağışla rekor kıran Adana’da, yılbaşı izni kullanan Sarımehmet, sel felaketini yerinde incelemek için 1 Ocak Çarşamba günü şehre gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç’u öfkelendirdi. DSİ ile Seyhan Sol Sahil Sulama Birliği personelinin yılbaşı gecesinden ziyaret saatine kadar çalıştığını öğrenen Tunç, Bölge Müdür Yardımcısı Bekir Pehlivan’a ve kamu görevlisi Seyhan Sol Sahil Sulama Birliği başkanına gösterdikleri fedakârlık için teşekkür etti.  Bakan Yardımcısı Tunç’un Adana ziyaretinden sonra  DSİ Genel Müdürü Mevlüt Aydın, DSİ 6. Bölge Müdürü Abdul Kasım Sarımehmet’i  görevden alarak yerine Genel Müdür Yardımcısı Şadiye Yalçın’ı görevlendirdi. Yalçın, olumsuz hava şartlarından etkilenen bölgeleri DSİ yetkileri ve Seyhan Sol Sahil Sulama Birliği çalışanlarıyla yerinde inceledi. Yalçın, çiftçilerin yanında olduklarını söyleyen Yalçın, sorunların en kısa sürede giderilmesi için DSİ’ye ait iş makinelerinin 24 saat arazide çalışır halde bulundurulması talimatı verdi.
 
 
Geçen yıl kış mevsiminde yaşanan felakette yeterli çabayı göstermediği öne sürülen, bu yılki sel felaketinde de yılbaşı tatiline çıkan Devlet Su İşleri (DSİ) 6. Bölge Müdürü Abdul Kasım Sarımehmet, koltuğundan oldu.
56 yıl aradan sonra metrekareye düşen 247 kilogram yağışla rekor kıran Adana’da, yılbaşı izni kullanan Sarımehmet, sel felaketini yerinde incelemek için 1 Ocak Çarşamba günü şehre gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç’u öfkelendirdi.
DSİ ile Seyhan Sol Sahil Sulama Birliği personelinin yılbaşı gecesinden ziyaret saatine kadar çalıştığını öğrenen Tunç, Bölge Müdür Yardımcısı Bekir Pehlivan’a ve kamu görevlisi Seyhan Sol Sahil Sulama Birliği başkanına gösterdikleri fedakârlık için teşekkür etti. 
Bakan Yardımcısı Tunç’un Adana ziyaretinden sonra  DSİ Genel Müdürü Mevlüt Aydın, DSİ 6. Bölge Müdürü Abdul Kasım Sarımehmet’i  görevden alarak yerine Genel Müdür Yardımcısı Şadiye Yalçın’ı görevlendirdi.
Yalçın, olumsuz hava şartlarından etkilenen bölgeleri DSİ yetkileri ve Seyhan Sol Sahil Sulama Birliği çalışanlarıyla yerinde inceledi. Yalçın, çiftçilerin yanında olduklarını söyleyen Yalçın, sorunların en kısa sürede giderilmesi için DSİ’ye ait iş makinelerinin 24 saat arazide çalışır halde bulundurulması talimatı verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.