TEGV Sevgi- Erdoğan Gönül Eğitim Parkı

GENÇLİK 02.08.2016 - 13:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1419+ kez okundu.
 

TEGV Sevgi- Erdoğan Gönül Eğitim Parkı

Öğrencileri Piazza’da Buluştu Türkiye'nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ‘nın (TEGV) kente kazandırdığı Sevgi- Erdoğan Gönül Eğitim Parkı'nın öğrencileri  "Yaz Etkinlikleri" kapsamında Şanlıurfa Piazza AVM’de buluştu. “Yaz etkinlikleri” kapsamında, haftanın her Cuma günü bir araya gelen öğrencilerin bu haftaki durağı bölgenin çekim merkezi olan Piazza AVM oldu. Moda, stil, lezzet ve eğlencenin her rengini Şanlıurfalılarla buluşturan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni gezen TEGV öğrencileri yemek yiyip gönüllerince eğlenerek unutulmaz bir gün yaşadı. Piazza'yı gezen öğrencilere AVM yönetimi tarafından günün anısı olarak çeşitli hediyeler verildi.   Ülke genelinde 34 ilde, 11 Eğitim Parkı, 55 Öğrenim Birimi ve 18 Ateş  Böceği Gezici Öğrenim Birimi ile 84 noktada faaliyetlerini yürüten vakfın yetkilileri, hediyelerle minik konuklarını mutlu eden Piazza AVM yönetimine teşekkür etti.

Öğrencileri Piazza’da Buluştu

Türkiye'nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ‘nın (TEGV) kente kazandırdığı Sevgi- Erdoğan Gönül Eğitim Parkı'nın öğrencileri  "Yaz Etkinlikleri" kapsamında Şanlıurfa Piazza AVM’de buluştu.

“Yaz etkinlikleri” kapsamında, haftanın her Cuma günü bir araya gelen öğrencilerin bu haftaki durağı bölgenin çekim merkezi olan Piazza AVM oldu. Moda, stil, lezzet ve eğlencenin her rengini Şanlıurfalılarla buluşturan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni gezen TEGV öğrencileri yemek yiyip gönüllerince eğlenerek unutulmaz bir gün yaşadı. Piazza'yı gezen öğrencilere AVM yönetimi tarafından günün anısı olarak çeşitli hediyeler verildi.  

Ülke genelinde 34 ilde, 11 Eğitim Parkı, 55 Öğrenim Birimi ve 18 Ateş  Böceği Gezici Öğrenim Birimi ile 84 noktada faaliyetlerini yürüten vakfın yetkilileri, hediyelerle minik konuklarını mutlu eden Piazza AVM yönetimine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.