TEKİN: DESTEK ÖDEMELERİ SÜRÜYOR

EKONOMİ 23.01.2019 - 16:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1385+ kez okundu.
 

TEKİN: DESTEK ÖDEMELERİ SÜRÜYOR

Adana’da 2018 yılı ürünü dane mısır, hububat ve baklagil destek ödemeleri sürüyor.  Adana İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammed Ali Tekin, dane mısır, hububat ve baklagil fark ödemesi için ilçe müdürlüklerine başvuran üreticilerin destekleme tutarlarının 15 Ocak’tan itibaren ödenmeye başlandığını bildirdi. Tekin, bu kapsamda, 12 bin 71 üretici için 30 milyon 829 bin TL tutarındaki fark ödemesi desteklemelerinin Ziraat Bankası şubelerine aktarıldığı duyuruldu.

Adana’da 2018 yılı ürünü dane mısır, hububat ve baklagil destek ödemeleri sürüyor. 

Adana İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammed Ali Tekin, dane mısır, hububat ve baklagil fark ödemesi için ilçe müdürlüklerine başvuran üreticilerin destekleme tutarlarının 15 Ocak’tan itibaren ödenmeye başlandığını bildirdi. Tekin, bu kapsamda, 12 bin 71 üretici için 30 milyon 829 bin TL tutarındaki fark ödemesi desteklemelerinin Ziraat Bankası şubelerine aktarıldığı duyuruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.